Hypotheken

Het kopen van een huis kan ons inziens niet los worden gezien van de financiële uitgangspunten. De belangrijkste stap naar nieuwe woonwensen begint dan ook bij het bekijken van uw financiële positie en de mogelijkheden die u heeft. Een hypothecaire lening dient u weloverwogen en verantwoord aan te gaan. Hiervoor dient u correct, deskundig én onafhankelijk te worden geadviseerd, teneinde een verantwoord besluit te kunnen nemen.

Dé hypotheek bestaat tegenwoordig niet (meer) en rekening houdend Uw persoonlijke wensen is een hypotheekadvies echt maatwerk geworden. Er zijn vele hypotheekvormen en dat maakt het bepaald niet makkelijk om zonder advies een goede keuze te maken. Daarbij kan de voordelige lage rente uw blik op een passend advies vertroebelen.

Het geven van een gedegen hypotheekadvies is een specialisme, waarin u onafhankelijk en bekwaam geadviseerd dient te worden. Dirk Hendriks Makelaardij voert zelf GEEN hypotheekgesprekken maar biedt u een geheel vrijblijvend een gesprek aan met een persoonlijke en onafhankelijk hypotheekadviseur.

Zo zetten wij voor u de juiste hypotheekadviseur aan tafel, die samen met Dirk Hendriks uw oriëntatie op de huizenmarkt verantwoord omzet naar een geslaagde en verantwoorde keuze.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak?
Reageer nu via het contactformulier en maak een afspraak! 

Dirk Hendriks
Heufke 1
6088 CM Roggel
0475 77 23 50
info@dirkhendriks.nl
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK