U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Aankoop

De zoektocht naar een woning is een spannende aangelegenheid. Komt het moment van aankoop van uw droomhuis in zicht, dan heeft u behoefte aan vakkundige hulp. U heeft een persoon nodig die de zaken helder bekijkt en geen overhaaste beslissingen neemt. Er kunnen immers allerlei zaken over het hoofd worden gezien of misgaan. Wij verzorgen voor u van a tot z de hele aankoop. Van afspraak tot bezichtiging via waardebepaling en onderhandelingen tot officiële taxatie, controle van de koopovereenkomst en begeleiding naar de notaris.

Dankzij onze aankoopbegeleiding bespaart u veel tijd. Hebben wij uw droomhuis gevonden, dan begeleiden wij u graag bij de koop, verbouwing en financiering.

De meeste verkopers schakelen een makelaar in die hun belangen van A tot Z behartigt.

Met zo’n deskundige achter zich staat de verkoper sterk. Het ligt vaak voor de hand dat de koper met nog al wat onzekerheden kampt en daarom behoefte heeft aan professionele begeleiding.

Het is dan ook zeer verstandig wanner u op zoek bent naar een woning, u sterk te maken door uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen. Het kan u veel onzekerheden besparen, en het geeft u de zekerheid dat u een reële prijs voor uw nieuwe woning betaalt. Ook voor een professionele aankoopbegeleiding bent u bij Dirk Hendriks Makelaardij aan het juiste adres.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Voor een vrijblijvend gesprek omtrent het verzorgen van aankoopbegeleiding maken wij graag tijd voor u vrij!

Wat zoekt u?
Met Dirk Hendriks heeft u dé makelaar gevonden die de woning vindt die voldoet aan uw wensen. Een makelaar met ervaring die uw wensen kan vertalen m.b.t. indeling, ligging, onderhoud etc.
Laat uw woonwens hier achter.

Vrijblijvende zoekopdracht.
Bent u op zoek naar een woning, dan biedt Dirk Hendriks u een vrijblijvende zoekopdracht aan. U klikt alleen op zoekopdracht en geeft aan wat u zoekt. Wij zullen u dan doorlopend en nauwgezet op de hoogte houden van een passend aanbod. Dit geschiedt per e-mail of sms.


Werkwijze.
We starten met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen, ideeën en mogelijkheden met u doornemen.
Vervolgens gaan we op de volgende manier voor u aan de slag: Wilt u meer informatie klik dan op contact of belt u ons via 06/17834406. Een afspraak voor een persoonlijk gesprek is ook zo gemaakt!!

Dirk Hendriks
Grote Laak 1a
6088 NJ Roggel
0475 77 23 50
info@dirkhendriks.nl
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK