Unieke woonboerderij bestaande uit twee wooneenheden (Blenkert 16a + 16), achterbouw, alsmede omliggende schuren, stallen, tuin en weiland..

Verkocht Roggel Blenkert 16 a
Deze bijzondere vrijstaande woonboerderij bestaat uit twee wooneenheden, een inpandig bereikbare achterbouw met schuur/stalruimte, alsmede onder andere een eigen oprijlaan, 16 zonnepanelen, omliggende diverse schuren, garage, stallen, tuin en weiland. Dit unieke object is gelegen in het buitengebied tussen Roggel en Heythuysen. Uniek door de dubbele woonmogelijkheid en ideaal voor de liefhebbers van paarden, kleinvee of werk aan huis. De tweede (authentieke) woning is een echte opknapper! De voormalige stallen zijn in 1978 tot de huidige, aan de voorzijde gelegen woning verbouwd en is in de latere jaren opgewaardeerd. Kortom dit bijzonder object met een prachtige rustige en vrije ligging is het bekijken waard!

NB:
- Er is naar wens en overleg eventueel meer perceeloppervlakte te koop.
- woning 2 is geheel te renoveren.

Indeling woning 1:
BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de ruime hal/entree met lichte doorlopende tegelvloer en stucwerk wandafwerking. Tevens zijn hier de meterkast, ruime berging, volledig betegeld ... toilet; aparte wasruimte met witgoedaansluitingen en aanrechtblok met wasbak; toegang tot de aan de achterzijde centrale bijkeuken. Deze bijkeuken geeft toegang tot de achtergelegen berging/portaal en schuur/stalruimte en het naast gelegen tweede woonhuis.

Grote Z-vormige woonkamer (ca. 51 m2) met lichte doorlopende tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De woonkamer is verdeeld in diverse gezellige eet-. en zithoeken. De tegelvloer (2011) loopt tevens door in de keuken. Wanden en plafond voorzien van strak stucwerk, plafond met inbouw spotjes. Houthaard ("Barbas" 2012) in hoekopstelling en openslaande deuren naar de serre; Aangebouwde hardhouten serre (ca. 16 m2) met mooie leisteen vloer, tevens voorzien van vloerverwarming, toegang naar de achter gelegen schuur/stal en een schuifpui naar de tuin/achterom.

Aan de voorzijde gelegen gesloten keuken (ca. 11 m2) met gemetseld keukenblok in hoekopstelling met massief eiken boven en onderkasten. Granieten aanrechtblad met opstaande rand en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasser.

Portaal/berging: vanuit de bijkeuken komt u in een portaal met aan de ene zijde een eenvoudig toiletruimte, behorende bij woning 2 en aan de andere zijde een eenvoudige doucheruimte, eveneens horende bij woning 2. Doorlopend komt u in de berging waar tevens de cv-ketel staat opgesteld.
Schuur/stalruimte: vanuit de berging aan de achter zijde toe komt u in de voormalige klein vee stal. Deze ruimte is nagenoeg ongewijzigd gebleven en doet nu functie als opslag.

VERDIEPING woning 1:
Deze verdieping loopt door over de gehele woning en telt 4 slaapkamers een badkamer en een grote zolder. U komt via de hardhouten trap op de ruime overloop v.v. een houten parketvloer en dakvenster. Via deze centrale ruimte komt u aan de achterzijde, via een gang met muurkast, bij een geheel betegelde badkamer en 2 slaapkamers uit. Aan de voorzijde zijn de zolder met eveneens twee slaapkamers te vinden. 2 van de 4 slaapkamers zijn uitgevoerd met een aan de voorzijde uitkijkend dakkapel.

Indeling woning 2: (geheel te renoveren).
BEGANE GROND: entree/hal, voorkamer, opkamer, woonkamer, centrale keuken met toegang tot de kelder. De bijkeuken/achterportaal is de verbinding tussen deze twee woningen. Via deze bijkeuken zijn tevens de tuin en de achter gelegen schuur/stal bereikbaar.

BUITENGEDEELTE:
Diverse terrassen, gazon rondom, plantenborders, vijver en groentetuin met kas. Achterkant nog een weiland.
Grote opslag loods/schuur in enkele delen opgedeeld met hierachter een open schuur alsmede een separate schuur met pannen gedekt en voorzien van 16 (PV) zonnepanelen (2014).
Lees meer Verberg