Een vrijstaande woonboerderij met garages, zwembad, overige aanhorigheden en wei.

Verkocht ROGGEL Blenkert 5
Woningruil in Roggel bespreekbaar! Woonwens: kleinere woning, semi-bungalow in Roggel.

Deze vrijstaande boerderijwoning met inpandige werkplaats is vanaf 1996 gerenoveerd en is gelegen op een kavel van 3600 m2 in het buitengebied van Roggel. U kunt hier genieten van de rust van het buitengebied en bent toch binnen enkele minuten bij de winkels, daar deze woning op beperkte afstand ligt van de kernen van zowel Roggel als Heythuysen. De woning is ideaal voor het houden van kleinvee, of werk aan huis. Zijn de zomermaanden u te warm? Hier kunt u heerlijk toeven in uw eigen buitenzwembad!

Souterrain: provisiekelder.

Begane grond:
Ruime hal/entree voorzien van meterkast, trapopgang naar de verdieping en garderobe wand; De royale L-vormige woonkamer is voorzien van een rustieke tegelvloer en heeft zijn vorm gekregen doordat de voormalige opkamer bij de woonkamer is getrokken. In de ruimte van de voormalige opkamer is een sfeervolle houtkachel geplaatst.
Verder is de woonkamer voorzien van authentieke elementen zoals brede ... vensterbanken, raamluiken en paneeldeuren.
De eetkeuken is voorzien van een L-vormige keukenopstand met elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken zijn middels een tussenhal met toiletruimte de bijkeuken en de wasruimte bereikbaar.
De bijkeuken is uitgevoerd met een tegelvloer en een ruime schuifkastenwand. Ter plaatsen van de voormalige doucheopstelling staat nu o.a. de droger opgesteld. Via een schuifwand is de trapopgang naar de zolder bereikbaar. Tevens zijn vanuit deze ruimte de tuin en inpandige garage bereikbaar.
De inpandig bereikbare garage/hobbyruimte heeft toegang tot de paardenstal.
Vanuit de wasruimte zijn o.a. de badkamer en werkplaats inpandig bereikbaar.
De in 1998 vernieuwde badkamer is geheel betegeld en voorzien van o.a. een vaste douchecabine, ligbad, wandcloset in hoekopstelling, design radiator en een vaste wastafel.
De werkplaats heeft o.a. krachtstroomaansluitingen en een handige poort aan de straatzijde.

Eerste verdieping:
In 2010 is de verdieping begaanbaar gemaakt en ingedeeld. Via een royale overloop met dakkapel zijn hier nu bereikbaar: 2 portalen, waarvan 1 met cv-ruimte en 1 met kastenwand, toiletruimte en 5 slaapkamers waarvan 1 kamer toegang heeft tot de zolder. De vloeren zijn voorzien van laminaat en aan de voorzijde van de woning zijn 3 dakkapellen gerealiseerd.

Exterieur:
Privé parkeerplaats met overkapping voor 1 auto; oprit aan twee zijdes van de woning welke beide kunnen worden afgesloten d.m.v. poorten; Het terrein is grotendeels bestraat met kiezel. Aan de achterzijde is een schuur met enkele garageboxen; aan de rechterzijde is een gazon met zwembaden grondwaterput. Aan de linkerzijde is een geheel omheinde kleinvee wei hetgeen ideaal is voor het houden van bijvoorbeeld paarden of herten.

Omgeving:
Aan de rand van de gemeente Leudal ligt het natuurgebied Heytserheide. De Heytserheide is
een gebied met een grote afwisseling aan open heideterreinen, grasveld, akkerland en besloten bossen.

ALGEMENE INFORMATIE:
• Bouwjaar : 1913, renovatie v.a. 1996
• Perceel : 3600 m2
• Woonoppervlakte : ca. 140 m2
• Inhoud : ca. 1250 m3 incl. garage, werkplaats en paardenstal
• Nutsvoorziening : gas/water/elektra
• C.v. : Nefit HR combi c.v.-ketel (ca. 1996)
• Warmwater : via de c.v.-ketel opgesteld op de 1e verdieping.

BIJZONDERHEDEN:
• Ruime woonboerderij met inpandige werkplaats, ideaal voor stalling, hobby of werk.
• Kleinvee weide
• Buiten zwembad
• Separate schuur met garageboxen
• Alle kozijnen zijn voorzien van rolluiken
• Ligging in het buitengebied doch op korte afstand van de kernen van Roggel en Heythuysen.

Lees meer Verberg