Aan de rand van de bebouwde kom gelegen vrijstaande woonboerderij met weide en grote tuin.

Verkocht Roggel Op de Bos 3
Aan de rand van de bebouwde kom van Roggel is deze vrijstaande woonboerderij gelegen op een perceel van maar liefst 1838 m2 met tuin en kleinveeweide. Op het perceel staat eveneens een schuur en een schapenhok. Deze langgevelwoning is onder andere voorzien van een inpandige garage en berging. Dit alles is geheel naar eigen smaak op te moderniseren.

INDELING:

SOUTERRAIN: provisiekelder bereikbaar via portaal.

BEGANE GROND:
Via de voorzijde van de woning betreedt u de woning met hier de entree in een portaaltje. Dit portaaltje geen voorts toegang tot de slaapkamer, provisiekelder en de keuken.

De keuken een gesloten keuken en is centraal in de woning gelegen. De L-vormige Eikenhouten keukenblok is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Onder de vloerbedekking vind u de oorspronkelijke tegelvloer.

Woonkamer met zowel aan de voor als achterzijde veel ramen die zorgen voor veel lichtinval en een prettig uitzicht. De woonkamer is recent gerenoveerd en is uitgevoerd met vloerverwarming, gestucte wanden ... en plafond met spotjes. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin.

Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw gerealiseerd waarin u de bijkeuken, sanitair en berging met toegang tot de garage treft. In de half betegelde bijkeuken, met toegang tot de tuin (achterom), staan de cv-ketel en witgoedvoorzieningen opgesteld. Via de gang heeft u toegang tot het toilet en de badkamer, beide verkerend in goede maar gedateerde staat van onderhoud. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douche en vaste wastafel. Vanuit de gang komt u in de berging/hobbyruimte welke in open verbinding staat met de garage. De garage is voorzien van een stalen kantelpoort en een praktische vlierzolder.

VERDIEPING: via een vaste trap in het portaal te bereiken overloop met dakkapel. De overloop geeft toegang tot 2 van de 3 slaapkamers. Hier treft u veel bergruimte in de knieschotten en wand- en plafondafwerking met houten schroten.

BUITENGEDEELTE:
Ruime tuin met terras, plantenborders, weiland. Aan beide zijden van de woning is een oprit waardoor het mogelijk is om met een auto rondom de woning te rijden.

BIJZONDERHEDEN:
* bijzondere ligging;
* inpandige garage;
* gerenoveerde woonkamer;
* perceel van ca. 1800 m2 met kleinvee wei;
* 4 slaapkamers;
Lees meer Verberg