Een vrijstaande boerderijwoning gelegen in het buitengebied van Neer

Verkocht NEER Brumholt 13
Deze vrijstaande boerderijwoning uit 1903 is gelegen in het buitengebied van Neer op een perceel van maar liefst ca. 3000 m2 en bestaat uit 2 zelfstandige woningen en een inpandige garage.

Indeling:

Souterrain: Provisiekelder te bereiken via de hal/entree. Afmeting: ca. 15 m2.
Begane grond: Entree, hal met gezamenlijke meterkast. De hal leidt naar de slaapkamer c.q studeerkamer, provisiekelder en de woonkamer.
De woonkamer kenmerkt zicht door de royale serre met tuinzicht welke zorgt voor veel lichtinval. Verder is deze gezellige ruimte voorzien van een mooie gashaard en een naar de keuken doorlopende fraaie tegelvloer.

Via de woonkamer komt u in de grote leefkeuken welke is uitgevoerd met een kookeiland met onderkasten en een wandopstelling. Deze keuken is voorzien van een uitgebreid apparatenarsenaal zoals een keramische 4-pits kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. In deze fraai ingerichte ruimte is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
Aansluitend komt u van de keuken ... een in portaal, welke u toegang geeft tot het toilet, badkamer, bijkeuken en trapopgang naar de verdieping. De volledig betegeld toilet is uitgevoerd met een duoblok closet. Het volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel met planchet en spiegel. Middels de berging/bijkeuken met aansluiting voor was machine en opstelling van cv-ketel (Radson bouwjaar circa 1995) heeft u tenslotte toegang tot de inpandige garage c.q. werkschuur. Deze garage heeft aan de voorzijde van de woning een stalen kantelpoort met loopdeur naar de oprit als, een inpandige doorgang naar de andere woning.

1e verdieping: Via het tussenportaal achter de keuken bereikt u de verdieping met hier een ruime overloop met schuifkastenwand, 3 slaapkamers en een boven de garage/schuur gelegen royale hobby-/muziekruimte en een zolderberging. Deze laatste ruimte is tot aan de nok open waar u zicht heeft op de oude spanten. De slaapkamers hebben een afmeting van ca. 9- en 11 m2. De muziekruimte en de bergzolder hebben een afmeting van ca. 25- en 40 m2.

Brumholt 13A
Begane grond: via de rechterzijde van de woning bereikbare hal/entree met toilet. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de slaapkamer (afmeting 12 m2), Aan de rechterzijde vindt u de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer met vloerbedekking heeft een fraai uitzicht over de omgeving. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap en koelkast.
Achter de slaap- en woonkamer treft u de ruime bijkeuken met fraaie tegelvloer en stucwerk wandafwerking. Hier zijn de witgoedaansluitingen en de deur met toegang naar de inpandige garage (en de hoofdwoning). Tenslotte loop u via de bijkeuken naar de moderne geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel.
Buitengedeelte:
Op het zuidwesten gelegen achtertuin voorzien van diverse terrassen, gazon, vijverpartij, hobby tuinkas, plantenborders en een huisweide voor kleinvee. Het royaal terrein gelegen parkeerplaatsen welke tevens aan de straatzijde afsluitbaar is door middel van een smeedijzeren poort.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruim perceel van ca. 3000 m2.
* De woning is gelegen in het buitengebied van het kerkdorp Neer in een agrarisch en recreatieve omgeving.
* Deze woning is geschikt voor dubbele bewoning d.m.v. een fraaie aanleunwoning/appartement met eigen voordeur. Het inpandige appartement kan gebruikt worden voor bewoning, maar ook als kantoor aan huis, praktijkruimte of bed en breakfast.
* Aan de rechterzijde is een elektrisch bedienbaar zonneluifel gerealiseerd.

Enkele data:
* In 1983 is het dak van de gehele boerderijwoning vervangen;
* In 2005 is de serre gerealiseerd met de doorlopende tegelvloer en zijn de gevels opnieuw gevoegd;
* In 2012 is de keuken van de hoofdwoning vernieuwd en is het terrein opnieuw bestraat;
* In 2014 zijn enkele ramen vervangen, de badkamer van de aanleunwoning vernieuwd en zijn de wanden gestucd. Tevens zijn de spouwmuren geïsoleerd. De woning is deels voorzien van spouwmuren (het grootste deel van het woongedeelte) en deels voorzien van steensmuren.
Lees meer Verberg