Vrijstaande woonboerderij gelegen op een perceel van 4520 m2.

Verkocht MEIJEL Heihorst 5
Fraaie woonboerderij uit 1880 met inpandige schuur, paardenbox, aanpandige serre en varkensstal is gelegen op een ruim perceel van 4520 m2 met veeweide, diverse schuurtjes, vrijstaande dubbele garage en achtertuin. Deze woning is door de jaren heen bijgehouden doch de laatste grote renovatie is in 1974 uitgevoerd. Super mooie ligging aan de rand van Meijel echt ideaal voor de dierenliefhebber!

INDELING:

BEGANE GROND: Deze woning heeft een zij- en een font-ingang, daar de woning is gebruikt voor dubbele bewoning. Via de zij-ingang betreedt u de woning met hier een hal v.v. tegelvloer, meterkast, trapopgang naar de verdieping, trapkast/verdiepte kelderkast en toegang tot de keuken en woonkamer. Via de hal komt u in de grote centrale keuken. De keuken is uitgevoerd met een L-vormig keukenblok in lichte kleurstelling (in de jaren 90 geplaatst). De keuken is met inbouwapparatuur, te weten elektrische oven, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Verder heeft de keuken een vinylvloerbedekking. Door de centrale opstelling geeft deze ... woonkeuken toegang tot de volgende vertrekken, te weten: woonkamer, hal, bijkeuken/keukenkast, hal naar de front-ingang en het achterportaal.

De woonkamer is tussen de schuur en de keuken in gelegen en is een rechte doorzon-kamer. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca.30 m2 en is uitgevoerd met vloerbedekking en een houten sierschroten plafond. De kozijnen aan de straatzijde zijn van kunststof en aan de achterzijde van hout (1974).

De gang naar de front-ingang, met een vinylvloer en schroten plafond geeft toegang tot de zitkamer en de slaapkamer aan de kop van de woning. De zitkamer is aan de straatkant gelegen en de slaapkamer met vinylvloer is tussen de gang en het achterportaal gelegen
Terug via de keuken loopt u naar het achterportaal welke toegang geeft tot de serre (droge achterom), toilet, doucheruimte en slaapkamer. Het achterportaal is verder voorzien van een praktisch klein keukenblok met vaste wastafel. Het sanitair is gedateerd te noemen.

De serre/achterom is eenvoudig en is deels uitgevoerd met een droog-/inmaakketel en geeft verder toegang tot de achtergelegen varkensstal, schuur en paardenbox


VERDIEPING: via de trapopgang in de hal/entree van de zij-ingang bereikt u de overloop op de verdieping. Op de verdieping heeft u beschikking over ruime slaapkamers, waarvan 2 met dakkapel en een cv-ruimte.

BUITENGEDEELTE: Via de linker en de rechterzijde een bestrate achterom. De achtertuin bestaat uit een gazon en een erfafscheiding van coniferen. De rechter oprit loopt tot de dubbele garage. Deze garage is heeft een afmeting van 10 x 5 meter en bestaat uit twee delen. Verder is deze garage uitgevoerd met een loopdeur naar het gazon en 3 stalen kantelpoorten. 1x naar de voorzijde en 2x uitkomend op het gazon.


BIJZONDERHEDEN:
* Super mooie vrije ligging aan de rand van Meijel. Ideaal voor dierenliefhebbers;
* Grote woning welke naar eigen inzicht verbouwd kan worden.
* Geschikt voor dubbele bewoning.
Lees meer Verberg