Op ruim hoek perceel gelegen vrijstaande woonboerderij

Verkocht BUGGENUM Margrietstraat 2
INFORMEER NAAR DE KEUKEN AANBIEDING!

Op ruim hoek perceel gelegen vrijstaande woonboerderij. Van de buitenkant een sfeervolle authentieke woonboerderij, maar de binnenkant is helemaal aangepast aan de woonwensen en gemakken van deze tijd. Deze woning zal u zeker aangenaam verrassen! Deze woning is ideaal voor gezinnen met kinderen welke van dieren houden.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree welke toegang geeft tot de woonkamer. Begane grond is van tot in de garage geheel doorlopende voorzien van een rustieke donkere tegelvloer uitgevoerd met vloerverwarming.

Door de raampartijen aan de voor- en zijkant van de woning en aan de achterkant een grote schuifpui heeft u veel lichtinval in de ruime Living. Oppervlakte woonkamer: ca. 40 m2. De living is uitgevoerd met een centraal opgestelde, sfeervolle en moderne gashaard met sfeer verlichting, stucplafond met sfeerverlichting, strak gestucte wanden, waarvan een wand is voorzien van een behangafwerking.

Zeer ruime en luxe ... leefkeuken met aan een zijde de keukenopstelling. De keuken is uitgevoerd met een recht keukenblok in wandopstelling, een kookeiland en een separate keukenkast. De wandopstelling is voorzien van een ingebouwde RVS combi magnetron, vaatwasser, inbouw Quooker en een steamer. Het kookeiland is voorzien van een met "zwevende" RVS afzuigkap, inductie kookplaat en ingebouwde friteuse. De wandopstelling evenals het kookeiland is uitgevoerd met een zwart granieten aanrechtblad. Aan de andere zijde staat de separate keukenkast met hier de koel/vries combinatie en voldoende bergruimte voor uw servies.
De grote schuifpui geeft een fraai uitzicht over het terras en er is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel, zodat u hier heerlijk met familie en vrienden kunt tafelen. Oppervlakte woonkeuken: ca. 35 m2!

Achterbouw:
Portaal met muurkast. Hier heeft u toegang tot de achtertuin, toiletruimte, bijkeuken en inpandige garage/berging. De volledig betegeld toiletruimte is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een wandcloset en fonteintje.

De bijkeuken is ten eerste hoog en heeft een keukenblok in wandopstelling met wasbak. Tevens is hier de technische ruimte/meterkast en kunt u via een fraaie eiken trap de 1e verdieping bereiken. Oppervlakte bijkeuken: (ca. 11 m2).

Aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot de inpandig bereikbare garage/hobbyruimte. Deze ruimte is eveneens geheel betegeld en heeft aan de voorzijde van de woning een houten garagepoort en aan de achterzijde een loopdeur met rolluik. Tevens is in deze ruimte de vloerverwarmingsunit geplaatst en is en een wastafel. (Afmeting garage/berging: 7,2 x 3,2 meter)





1e VERDIEPING:
Via eiken houten trapopgang toegang tot de 1e verdieping. U komt uit op een grote overloop met doorlopende laminaatvloer. Deze loopt door over de gehele verdieping. Via de overloop heeft u aan de voorzijde toegang tot een slaap-/bergkamer en aan de achterzijde treft u de cv-ruimte en toegang via een trap naar de zolder. (beloopbare zolderruimte alleen boven 1e gedeelte).

Via de branddeur komt u in een lange gang welke toegang geeft tot 4 ruime slaapkamers en een grote badkamer. Oppervlakten slaapkamers (ca. 8.5, 9, 11 en 21 m2). De slaapkamers hebben ieder hun eigen stijl door de verrassende en speelse behang wandafwerking van iedere kamer. De ruime ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is uitgevoerd met een diepe wandkast met schuifdeuren en spiegels.

De volledig betegelde badkamer (ca. 11m2) is voorzien van een douchecabine, ligbad, design radiator, 2e toilet en praktisch badkamermeubel met dubbele wasbak, spiegelkast en spotjes.


BUITENGEDEELTE:
Achterkant van de woning grotendeels beklinkerd, dus voldoende ruimte voor terras/zitjes. Overkapping aan de zijkant van de woning.
Tuin is volledig omheind door hoge haag waardoor er maximale privacy is ontstaan.
Het terrein wordt aan de voorzijde van de woning afgesloten door een dubbele elektrische te bedienen poort en een loopdeur, waardoor u altijd gemakkelijk met de auto of materiaal het erf op kunt. Aan de achterzijde van de diepe tuin is een dieren verblijf welke eveneens een eigen toegangspoort heeft.
Op het erf staan diverse opstallen, waaronder een open carport/schuur, een afsluitbare berging, een houten tuinchalet en een dierenverblijf.


BIJZONDERHEDEN:
* Authentieke woonboerderij met zeer veel ruimte en verrassende binnenkant. Volledig aangepast aan wooneisen van deze tijd. Deze woning is hoogwaardig afgewerkt en zit boorden vol techniek!
* De woning is zowel in 1997 als in 2001 grondig verbouwd en vernieuwd;
* Fijne ligging aan de rand van het dorp Buggenum;
* Ruim perceel met dierenweide;
* Geheel hardhouten kozijnen met isolatieglas en elektrisch bedienbare rolluiken;
* Sfeervolle woonkamer met moderne gashaard;
* Gehele begane grondvloer v.v. vloerverwarming;
* Luxe ruime keuken met o.a. kookeiland en steamer
* Airco en alarmsysteem.
Lees meer Verberg