Half vrijstaand woonhuis met garage en berging.

Verkocht Roggel Brugstraat 18
Nabij het centrum van Roggel, alsmede de rand van het dorp vindt u deze half vrijstaande woning met o.a. een aangebouwde garage, berging, 3 slaapkamers en een vlizotrap naar de tweede verdieping. De woning is voorzien van spouwmuur, dak en kunststof kozijnen met isolatieglas (2009). Tevens is deze woning voorzien van een 8 tal zonnepanelen (eigendom: 2021).
Het geheel is gelegen op een perceel van 250 m2 en grenst aan de achterzijde aan een klein woonpleintje. Op loopafstand bent u zowel bij de voorzieningen in de kern van Roggel als ook midden in het rustige en mooie bosgebied.


Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt deze woning aan de voorzijde met hier een hal/entree met laminaatvloer, meterkast, trapopgang en toiletruimte. Het toilet is voorzien van een wandcloset, kunststof kozijn en een fonteintje.
De L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een laminaatvloer, granol wandafwerking en heeft een oppervlakte van ca. 30 m2. Grenzend aan de woonkamer is aan de achterzijde van de woning de keuken gelegen. De gesloten keuken ... heeft een eenvoudig en oorspronkelijk keukenblok, fornuis (2021) en een loopdeur naar de tuin.

1e VERDIEPING: Deze verdieping met overloop, telt 3 slaapkamers en een badkamer. De overloop heeft een laminaatvloer. De badkamer is in 2009 gerenoveerd, is geheel betegeld en heeft een badkamermeubel, wandcloset en een inloopdouche. De oppervlakte van de slaapkamers zijn: ca. 14-, 8- en 6 m2) en zijn uitgevoerd met laminaatvloeren. De twee kunststof kozijnen in de dakkapellen zijn zogeheten verhuisramen met een praktisch wegdraaiende tussen stijl. De twee kunststof dakvensters in de badkamer en kleine slaapkamer zijn in 2022 vervangen/ingebouwd.

2e VERDIEPING: De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Deze verdieping bestaat uit 1 ruimte welke in gebruik is als bergzolder. Hier staat tevens de cv-ketel opgesteld. Het is een eigen Nefit Proline HR combi uit 2023.

BUITENGEDEELTE:
De gezellige tuin is rondom voorzien van houten schuttingen en is aangrenzend aan het achterliggende woonpleintje. De voor- als ook de achtertuin is in 2015 vernieuwd en voorzien van nieuwe bestraling. Naast de royale voortuin is een lange oprit aanwezig welke plek bied voor zeker 2 auto's.

Garage: de aangebouwde garage is in metselwerk vervaardigd en is uitgevoerd met een loopdeur en een stalen kantelpoort. Achter de garage is nog een praktische extra berging gelegen.


LIGGING:
Heerlijk wonen nabij de kern van het dorp alsmede aan de bosrand en de Roggelsebeek. Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Bijzonderheden:
• Centraal gelegen in het dorp nabij de kern en op loopafstand van het bos;
- Sanitair ca. 2009;
- Gedateerde keuken;
• Isolatie: dak, muur en isolatie glas;
• Kozijnen: kunststof 2009;
• Cv-installatie: Nefit Proline HR combiketel 2023;
• 8x pv-cellen d.d. 2021;
• Ruime garage met extra berging en een oprit geschikt voor 2 auto's.
Lees meer Verberg