Halfvrijstaand woonhuis met ruime (zij) tuin, garage en carport.

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 36
Deze in de jonge woonwijk Olympiaparc gelegen half vrijstaande woning met garage is in 1995 gebouwd, is volledige geïsoleerd en heeft perceel oppervlakte van maar liefst 298 m2, waarvan een groot deel aan de rechter zijgevel is gelegen.
De speelse woonkamer staat in open verbinding met de keuken ( 2018) en heeft in totaal
een oppervlak van 35 m2.
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een moderne jonge badkamer (2019).
Vlizotrap naar de 2e verdieping met de mogelijkheid voor een extra slaap-/hobbykamer.

INDELING:

U betreedt de woning via de voorzijde met daar de hal/entree met doorlopende vloerbedekking, meterkast en toiletruimte. Het toilet is half met lichte tegels betegeld en voorzien van een duoblok closet.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer (±29 m2) hierin vallen de grote ramen tot op de grond op. Verder heeft deze woonkamer een trapkast, toegang tot het portaal en bijkeuken en een open verbinding naar de keuken.

Deze open keuken met doorlopende houten vloer is uitgevoerd met een moderne rechte keukenblok voorzien ... van een spoelbak, vaatwasser en Bora inductie kookplaats alsmede een losse keukenmeubel met koelkast en oven.

De bijkeuken heeft een vinyl vloer en eveneens een eenvoudige rechte keukenblok opstelling als mede witgoedaansluitingen. Het keukenblok is uitgevoerd met een keramische kookplaat (tevens gasaansluiting aanwezig) en een afzuigkap, koel- en vriescombinatie en een grote elektrische oven. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

Tuin: zowel de achter als voortuin zijn fraai aangelegd. De achtertuin is voorzien van een ruim terras en zonneluifel, buxus haag, gazon, planten borders en is op het westen gelegen.

Garage (±20 m2) met tegelvloer, stalen kantelpoort en zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van een loopdeur.

Eerste verdieping:
Overloop met doorlopende vloerbedekking, 2 slaapkamers (van twee slaapkamers is 1 grote hoofdslaapkamer gemaakt) en een ruime badkamer

De slaapkamers zijn uitgevoerd met behangen wanden, spuitwerk plafonds en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken.
Afmeting: slk1: 2.2 x 2.8, slk2: 3.0 x 3.7 + 3.0 x 4.0 m.
De badkamer is voor 3/4 betegeld met lichte tegels en voorzien van een douchecabine, duoblok closet en wastafelmeubel.
Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap is de royale en hoge zolderruimte op de tweede verdieping
te bereiken. Deze zolderruimte is uitgevoerd met een betonnen vloer, dakvenster en opstelling c.v.-combiketel (Vailllant HR combi 2012) en mechanische ventilatie-unit.
In u kiest om een vaste trap te realiseren heeft u de mogelijkheid hier een ruime extra slaapkamer te creëren.

ALGEMEEN
De woning is voorzien van dak-, spouw-, en vloerisolatie. Verder is de woning voorzien van hardhouten buitenkozijnen met isolerende beglazing. De slaapkamers schikken over rolluiken. Tevens beschikt de woning over:
* 10x zonnecellen: 2014;
* cv-ketel: ca. 2016;
* carport;
* Keuken: 2018;
* Badkamer: 2019;
* Toilet: 2020.

LIGGING:
Heerlijk wonen nabij de kern van het dorp in de jonge woonwijk Olympiaparc. Het voormalige voetbalveld van Roggel op loopafstand van het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg