Moderne instapklare halfvrijstaande en uitgebouwde woning met inpandig bereikbare garage (bouwjaar 2017-2018).

Verkocht Roggel Schrijnwerkerstraat 21
Deze jonge instapklare woning is in 2017-2018 gerealiseerd en is gelegen tegenover een speelveldje in de nieuwbouwwijk "Reppelveld" te Roggel. Door de uitbouw welke reeds in de bouw is meegenomen is de garage inpandig bereikbaar en heeft de woning op de begane grond een diepte van maar liefst 12 meter! De 2e verdieping is middels vaste trap bereikbaar en door het realiseren van een extra dakraam of dakkapel heeft de woning eenvoudig meer woonoppervlakte!

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de oprit en zijgevel van de woning komt u uit bij de voordeur welke u toegang geeft tot de hal/entree. Deze hoge hal/entree is uitgevoerd met een lichte doorlopende tegelvloer welke is voorzien van vloerverwarming (over de gehele begane grond m.u.v. de garage).
De hal/entree is voorzien van de meterkast (met automaatgroepen en slimme meters), geheel betegeld modern toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.

De ruime, lichte woonkamer met aan de voorzijde een erker, is uitgevoerd met het zitgedeelte/-tv hoek en aan de ... achterzijde een eetgedeelte. De woonkamer heeft 2 wanden die zijn bekleed met decoratieve houten panelen.
Aan de achterzijde is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eethoek/eettafel. Via de grote schuifpui met veel lichtinval is er een prachtig uitzicht op de achtertuin.

De aan de achterzijde van de woning gelegen keuken (in een U-opstelling) is uitgevoerd in een witte satijnlak kleurstelling en voorzien van boven- en onderkasten met RVS- handgrepen.
De keukenblok heeft een HPL-kunststof werkblad en achter het kookgedeelte een "Alusplash" achterwand.
De keuken is verder voorzien van de volgende apparatuur, te weten: een koelkast, combi magnetron, inductie kookplaat en RVS afzuigkap.
De garage is via de keuken inpandig bereikbaar en is uitgevoerd met dubbele houten garagedeuren. De tegelvloer is doorlopend vanuit de living en de garage is verder voorzien van witgoedaansluitingen, een loopdeur naar de achtertuin en voldoende bergruimte (Afmeting garage: 6 x 3,5 meter).

1e VERDIEPING:
Via een witte houten trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping. De overloop heeft een kliklaminaatvloer welke doorloopt over de 3 slaapkamers. De fraaie hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning over de gehele breedte van de woning gelegen.
De volledig betegelde badkamer voorzien van witte wandtegels en antracieten vloertegel. De badkamer is verder uitgevoerd met een mooie houtlook badkamermeubel met lades en brede wasbak, design radiator, 2e toilet, ligbad en inloopdouche.

2e VERDIEPING:
Via houten trapopgang is er toegang tot de 2e verdieping. Ook hier ligt een mooie kliklaminaat en is er voldoende lichtinval door het "Velux" dakraam. Tevens is er een mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer door middel van het creëren van een portal/entree en een extra dakvenster of dakkapel.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde achtertuin met terras, plantenborders en gazon en een houten tuinhuis/berging. Aan de voorzijde een verzorgde tuin en een royale oprit welke plaats biedt voor 2 auto's en een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer/erker over het aldaar gelegen speelveldje.

BIJZONDERHEDEN:
* Jonge volledig geïsoleerde en aan de achterzijde uitgebouwde woning;
* De woning voldoet aan de hoogste isolatiegraad;
* Fijne ligging nabij speelveldje in nieuwbouwwijk "Reppelveld"
* Airco op de slaapkamer;
* Vloerverwarming;
* 6x pv cellen (2018);
* Zinken goten en HWA alsmede keramische pannen;
* Inpandig bereikbare garage met tegelvloer en openslaande houten deuren naar de oprit.

LEUDAL:
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities. Midden in het Leudal ligt een 18e eeuwse waterradmolen, de Leumolen. 's Zomers is deze nog vaak in gebruik.

ROGGEL:
Roggel is een sfeervol kerkdorpje, gelegen in een groene omgeving, dichtbij de Maasplassen en het natuurgebied Leudal. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe nabijheid en voor meer winkelaanbod zijn zowel Roermond en Weert allebei makkelijk te bereiken.
Lees meer Verberg