Vrijstaand woonhuis met multifunctioneel kantoorruimte/praktijk of mantelzorg aan huis.

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 43
Bent u op zoek naar een jonge, riante en volledig geïsoleerde ruime vrijstaande woning die daarbij uiterst functioneel is qua mogelijkheden, lees dan vooral verder. Want deze woning biedt tal van mogelijkheden. Momenteel is er, naast het al ruime woongedeelte, sprake van een inpandig kantoor met een eigen entree en toilet. Ideaal voor hen die van huis uit werken en een eigen praktijk hebben. Maar ook ideaal voor het gebruik als een inpandige (zorg) aanleunwoning zodat plaats wordt geboden voor een extra bewoning. Heeft u een groot gezin dan is een extra slaap-, hobby- of speelkamer zeer welkom. Kortom: multifunctioneel in alle opzichten.

Deze woning in de kindvriendelijke woonwijk "Olympiapark" (alsmede aan de rand van het buitengebied) in Roggel telt onder andere 2 kantoorruimten met eigen toegang op de begane grond en 4 slaapkamers, luxe badkamer en wellness op de verdieping. Dit alles op een steenworp van winkelvoorzieningen, speeltuintje in de wijk en van het natuurgebied Leudal. De woning biedt veel mogelijkheden. Kortom: zeker ... een bezichtiging waard!


Indeling:

BEGANE GROND:
Centrale hal aan de voorzijde van de woning met tegelvloer meterkast en toilet en biedt toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Het toilet is volledig betegeld voorzien van een wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal is er een toegang naar de fraaie woonkamer welke is uitgevoerd met vloerbedekking, behangen wandafwerking, een centraal opgestelde houtkachel en een schuifpui naar de tuin.
Vanuit de woonkamer alsook van uit de bijkeuken heeft u toegang tot de gesloten keuken. Deze ruimte is voorzien van een L-vormige keukenblok met divers inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken gaat u naar de bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen, diverse inbouw kasten en toegang tot de tuin en toegang tot de kantoorruimten.
Via een eigen hal/entree met tegelvloer en apart toilet zijn twee kantoorruimten bereikbaar. Deze hebben beide een verbinding naar het woonhuis. De kantoorruimten zijn uitgevoerd met vloerbedekking en databekabeling.
Afmeting: entree: 3,75 x 3.00, kantoor 1: (voorzijde) 3.30 x 4,25, kantoor 2: (achterzijde) 5,20 x 3,75 meter.

1e VERDIEPING:
Via eiken houten trapopgang (met demontabele traplift) gaat u naar de 1e verdieping met hier een ruime overloop met doorlopende vloerbedekking. Op deze verdieping vinden we 4 slaapkamers (waarvan 1 met balkon en 1 met een dakkapel), een separaat toilet, een ruime badkamer en een aparte wellness met open verbinding naar de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een dubbele inloopdouche, ruim ligbad met thermostaatkraan en dubbele wastafels. De wellness is uitgevoerd met 2 ruime sauna's en een relax ruimte.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikt u de ruime 2e verdieping die in gebruik is als bergzolder. Tevens staat hier de cv-ketel opgesteld: Nefit Topline HR combi (eigendom).



BUITENGEDEELTE:
Tuin rondom. De nette tuin is op het Zuid-oosten gelegen en heeft een overdekt terras, gazon, prieel, groot houten tuinhuis en plantenborders.

BIJZONDERHEDEN:
* Volledig geïsoleerd;
* 2 ruime kantoren met eigen entree op de begane grond (mogelijkheid werk aan huis of mantelzorg aanhuis).
* 4 slaapkamers en potentieel 2 op de begane grond;
* Badkamer en wellness;
* Kindvriendelijke omgeving met verderop een speeltuintje.

LIGGING/LOCATIE:
Heerlijk wonen in de kindvriendelijke woonwijk Olympiapark te Roggel. Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a. een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg