Grotendeels gerenoveerde en gemoderniseerde halfvrijstaande woning met carport, berging/garage en zeer fraaie terrasoverkapping/serre.

Verkocht Roggel Tramstraat 8
Moderne goed onderhouden half vrijstaande woning met carport en berging, gelegen op een goede stand nabij de dorpskern. Bouwjaar 1974, geheel gerenoveerd in 2020. Zo heeft deze woning een nieuwe keuken, sanitair alsmede een in 2019 gerealiseerde luxe terrasoverkapping. Het pand is grotendeels voorzien kunststof kozijnen en rolluiken en heeft een extra 4e kamer op de 2e verdieping via een vaste trap bereikbaar.

Indeling.

BEGANE GROND:
Via de oprit en carport is de voordeur bereikbaar. Hier komt u in de hal/entree (2.60 x 2.50m) met meterkast en garderobe, welke is uitgevoerd met een over de gehele begane grond doorlopende gecoate vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafonds. De hal geeft toegang tot het toilet en woonkamer. Het toilet is in 2020 geheel vernieuwd en heeft een zeer fraaie achterwand. Via een moderne zwarte houten taatsdeur is de Z-vormige living bereikbaar welke bestaande uit een knusse zithoek en eethoek annex leefkeuken. Kunststof raam woonkamer (2006).
De woonkamer heeft een open verbinding naar de ... leefkeuken waar een fraaie keuken-opstelling is gesitueerd. Deze moderne keuken is eveneens in 2020 vernieuwd en uitgevoerd met een quooker, vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, geïntegreerde afzuiging, stoomoven en combi magnetron.

Via zeer mooie grote raampartij met uitzicht over de tuin (via de serre). Het overdekte terras garandeert u een droge toegang tot de berging. Deze in spouw uitgevoerde berging is voorzien van een antraciet tegelvloer, loopdeur aan de voorzijde naar de oprit alsmede witgoed aansluitingen en een royale schuifkastenwand. Afmeting berging: 5.00 x 4.00 meter.

1e VERDIEPING:
De verdieping telt buiten de royale overloop 3 slaapkamers en een grote badkamer. De slaapkamers zijn uitgevoerd met doorlopende laminaatvloeren, ingebouwde muurkasten. Afmetingen slaapkamers:
-1e slaapkamer: 4.50 x 3.30 meter;
-2e slaapkamer: 2.20 x 3.00 meter;
-3e slaapkamer: 3.00 x 3.30 meter;
De in 2017 vernieuwde moderne badkamer heeft een afmeting van 3 x 3 meter en is uitgevoerd met stucwerk wanden, vloerverwarming, luxe inloopdouche v.v. thermostatische kraan, design radiator, fraai wastafelmeubel en in het voorportaal een 2e toilet.

2e VERDIEPING:
Via een luwe houten vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze heeft op de verdieping een tochtportaal welke uitkomt op de voorzolder waar ook de cv-ketel (Nefit 2018) is opgesteld. Hier is tevens een dakvenster en witgoed aansluiting aanwezig. Hetgeen opvalt is de ruimte en de hoogte. Ten slotte heeft u op de deze verdieping de beschikking over een zeer ruime extra 4e slaap-/werkkamer. Afmeting: ca 8.00 x 4.00 meter. Deze kamer is voorzien van plafondisolatie, verwarming, nieuwe (2017) laminaatvloeren en bergruimte in de knieschotten.


BUITENGEDEELTE:
- voor en achtertuin opnieuw aangelegd in 2021;
- ruime carport afm: 9x 4 meter. Voorzien van een nieuw plat dak en boeiborden;
- oprit biedt plek voor twee auto's;
- berging afmeting 5 x 4 meter;
De achtertuin is op het zuiden-/westen gelegen en heeft een fraai gazon en plantenborders. De tuin biedt maximale privacy daar deze geheel is ommuurd.

BIJZONDERHEDEN:
- renovatie 2001 (o.a. vloeren met vloerverwarming, spachtelputz wandafwerking);
- renovatie v.a. 2020: keuken, sanitair, diverse ramen en puien
- nieuwe trap (1e en 2e verdieping): 2013;
- kunststof kozijnen met isolerende beglazing (verdieping 2015);
- vaste trap naar 2e verdieping met hier een extra zeer ruime slaapkamer (laminaatvloer 2017);
- nieuwe keuken (2020);
- meterkast: (2006);
- tegelvloer met vloerverwarming (2009) met coating 2020;
- laminaat op de 1e verdieping: (2013);
- grote luxe badkamer: (2017);
- airco (2019);
- Vernieuwing tuin en overdekt terras/serre: (2019).

LIGGING: De woning is gelegen aan de rand van het dorp Roggel aan de doorgaande weg N279 gelegen doch op korte/loop afstand van de dorpskern met haar voorzieningen en horeca gelegenheden. Tevens is er om de hoek van de straat een bushalte (Weert-Roermond-Panningen/Venlo). Roggel heeft een centrale ligging op een 10-tal kilometers van de steden Weert en Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg