Vrijstaand woonhuis met diverse aanbouwen en een vrij uitzicht aan de achterzijde op een perceel van maar liefst 760 m2.

Verkocht Roggel Burgemeester Mertensstr 7
Aan de rand van het dorp alsmede op korte afstand van de voorzieningen van het dorp vindt u deze ruime vrijstaande woning met 5 slaapkamers, vaste trap naar de tweede verdieping en diverse aanbouwen waaronder een inpandig bereikbare garage en achtergelegen hobbyruimte. Deze woning is uniek vanwege zijn vormgeving alsook de ruime tuin in hoekligging en vrij uitzicht aan de achterzijde over natuurgebied Leudal (loopafstand). Het perceel is maar liefst 760 m2 groot en heeft geen directe achterburen! Op loopafstand bent u zowel bij de voorzieningen in de kern van Roggel alsook midden in het rustige en mooie bosgebied. Aan de achterzijde is de nieuwbouwwijk Pasveld gelegen.


Indeling:

BEGANE GROND: Via de zijkant van de woning aan de opritzijde zijn er 2 opties om de woning te betreden. Via de voordeur bereikt u de ruime hal/entree. Iets verderop is de achterdeur en kunt u de woning via de bijkeuken betreden. De hal/entree heeft een mooie natuurstenen leivloer, schoonmetselwerk wandafwerking, houten plafond en massief houten ... binnendeuren. Qua indeling zijn hier de meterkast, garderobe-nis en het toilet gesitueerd. Via deze hal zijn de keuken, woonkamer en verdieping bereikbaar via de trapopgang. Het toilet is modern (2006), v.v. vloerverwarming, geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. De meterkast is vernieuwd en voorzien van aardlekschakelaars en automaatrelais. De voordeurpui is recent voorzien van isolerende glas.

De gesloten keuken ligt centraal tussen de hal, woonkamer en achterbouw en is uitgevoerd met een L-vormig keukenblok (2006 gerenoveerd) met kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, RVS-afzuigkap, combi magnetron, (onderbouw) koelkast en een vaatwasser (defect). Verder is deze ruimte voorzien van een antraciet kleurige keramische tegelvloer met vloerverwarming welke doorloopt naar de achterbouw/bijkeuken (2006).

De woonkamer is in 1989 uitgebouwd zodat er een ruime L-vorm is ontstaan. Deze ruimte heeft over de volledige breedte van de kamer zicht op de achtertuin en is uitgevoerd met een massief eiken parketvloer, sfeervolle houtkachel en deels stucwerk wand- (en plafond) afwerking en deels behangen wanden.

Achter de keuken in de achterbouw zijn de bijkeuken met toegang tot de provisiekelder, berging, garage en hobbyruimte/ werkplaats gelegen. De bijkeuken is eveneens voorzien van een antraciet kleurige keramische vloertegel met vloerverwarming (2006) en stucwerk wand afwerking. De ruimte heeft tevens een portaalfunctie doordat via deze ruimte zowel de achterom, tuin, kelder alsook de berging en garage bereikbaar zijn.

De inpandig bereikbare garage heeft een afmeting van ca. 18 m2 en is uitgevoerd met een stalen kantelpoort, smeerput en heeft toegang tot de achtergelegen hobbyruimte/ werkplaats. Deze werkplaats is eveneens via de tuin bereikbaar. De gehele achterbouw (bijkeuken, berging, garage en hobbyruimte) zijn voorzien van een plat dak (2011 vernieuwd en geïsoleerd).



1e VERDIEPING: Deze verdieping met overloop, telt 4 slaapkamers, een portaal met kastenwand en een badkamer. De badkamer is in 2005 gerenoveerd, is geheel betegeld en heeft een vaste wastafel, wandcloset, douchecabine en een ligbad. De slaapkamers zijn ruim van opzet (ca. 9-, 9-, 11- en 15 m2). 3 slaapkamers zijn uitgevoerd met vinyl vloerzeil en de hoofdslaapkamer en overloop zijn uitgevoerd met een pvc-vloer (2018).

2e VERDIEPING: De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap waar u de lichte overloop met veel lichtinval bereikt. Deze ruime overloop geeft toegang tot een berging/cv-ruimte met de opstelling van de Nefit Ecomline Excellent HR combi cv-ketel (ca. 2009) alsmede een grote 5e slaapkamer ( ca. 12 m2) met verwarming en bergruimte in de knieschotten.

TUIN: De ideaal op het zuiden gelegen achtertuin heeft een uitstekende bezonning. Een riant gazon welke overgaat in plantenborders, perkjes en een groentetuin met plantenkas, die worden omsloten door een natuurlijke groene afscheiding, maken van deze tuin een paradijselijke plek met volop privacy. Gezien de oppervlakte van de achtertuin bestaat ook de mogelijkheid voor het plaatsen van bijvoorbeeld een zwembad of zelfs creëren van een buitenverblijf in de vorm van een riant tuinhuis/buitenkeuken. Verder is de tuin ook nog voorzien van een eigen grondwater put, is er een uitgang naar de voorzijde van de tuin alsmede een mogelijkheid voor een zijuitgang aan de achterzijde van de tuin.

LIGGING: Heerlijk rustig wonen aan de bosrand en de Roggelsebeek. Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

De woning is gelegen aan de rand van het dorp Roggel, in de directe nabijheid van de uitvalswegen. De provinciale weg Horn – Meijel is binnen 1 minuut bereikbaar alsmede een bushalte in de straat (Weert-Roermond-Panningen/Venlo). Roggel heeft een centrale ligging op een 10-tal kilometers van de steden Weert en Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
• Zeer royale tuin met magnifiek uitzicht en ideaal op het zuiden gelegen;
• Centraal gelegen in het dorp nabij de kern en op loopafstand van het bos;
• 5 slaapkamers van vaste trap naar de tweede verdieping;
• Vernieuwingen/renovatie: keuken 2006, badkamer 2005;
• Isolatie: dak (origineel)/platte daken (2011), spouwmuren (2010), vloer (kruipruimte 2010) en deels dubbel glas en rolluiken;
• Kozijnen: hardhout met grotendeels isolatie ramen (2001+ en 2 buitendeurpuien in 2021);
• Aanbouwen: 1980 achterbouw + garage; 1989 rechterzijde van de woning;
• Plat dak vervangen aanbouwen: 2011 (incl. isolatie en boeiborden);
• Cv-installatie: Nefit Ecomline HR combiketel eigendom: ca. 2009;
Lees meer Verberg