Vrijstaande woning met uitbouw en seperate garage op perceel van 542m2 en 12 pv cellen

Verkocht Roggel Antoniusstraat 3
Bent u op zoek naar een jonge, riante volledig geïsoleerde vrijstaande woning voorzien van 5 slaapkamers, twee luxe badkamers, een luxe keuken, ruime living/tuinkamer? Dan bent u op de Antoniusstraat in de woonwijk "Olympiapark" (alsmede aan de rand van het buitengebied) in Roggel aan het juiste adres. 5 slaapkamers, 2 luxe badkamers, luxe keuken, ruimte living/tuikamer, vrijstaande garage en zonnecellen zijn een paar kenmerken die dit gezellige en sfeervolle woonhuis definiëren. Dit alles op een steenworp van winkelvoorzieningen en van het natuurgebied Leudal. De woning biedt veel mogelijkheden en heeft zonnecellen. Kortom: zeker een bezichtiging waard!

Indeling:

BEGANE GROND:
Centrale hal aan de voorzijde van de woning met tegelvloer, meterkast en toilet en biedt toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Het toilet is volledig betegeld voorzien van een wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal is er een toegang naar de fraaie woonkamer welke is uitgevoerd met een lichte eikenhouten vloer. Aan de voorkant ... van de woonkamer is een gezellige tv-hoek gecreëerd.
Aan de achterzijde van de woonkamer is de woning uitgebouwd met een in 2003 aangebouwde tuinkamer. Deze tuinkamer heeft grote raampartijen alsmede een riante lichtstraat waardoor er veel lichtinval en tuincontact is. Deze tuinkamer is verder uitgevoerd met een lichte tegelvloer die doorloopt in de keuken en de bijkeuken en is voorzien van vloerverwarming. In de tuinkamer staat een ruime eettafel, de wanden en plafonds zijn afgewerkt met strak stucwerk en in deze ruimte is tevens een mooie en moderne sfeervolle gashaard aanwezig.
Vanuit de woonkamer alsook de tuinkamer heeft u toegang tot de half open keuken. Deze met recht fraaie ruimte is voorzien van een luxe kookeiland met onderkasten en wasbak. Tevens is er een wandopstelling met grote lades, een 6-pits "Boretti" gasfornuis met elektrische oven waarboven een RVS-afzuigkap en -achterwand is gesitueerd. Verder is deze wandopstelling voorzien van een ingebouwde koelkast en een magnetron en het aanrechtblad heeft ruimte voor diverse keukenapparatuur, zoals een koffiezetapparaat enz. Deze is door middel van een rolluik af te sluiten zodat de keuken altijd opgeruimd is. Tenslotte is er een praktische trapkast voor de voorraad en provisie. Buiten de RVS achterwand van het kooktoestel zijn de overige wanden van de keuken voorzien van strak gestucte wanden alsmede een stucwerk plafond.
Vanuit de keuken gaat u naar de bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen, diverse inbouw kasten en toegang tot de tuin en terrasoverkapping. Via de hal/entree is tenslotte nog een ouderslaapkamer met aangrenzende kleine badkamer aanwezig. Deze slaapkamer is nu in gebruik als kantoorruimte maar zou eventueel gebruikt kunnen worden als praktijkruimte of ander beroep aan huis. De badkamer is voorzien van een doucheruimte en wastafel.







1e VERDIEPING:
Via eiken houten trapopgang gaat u naar de 1e verdieping met hier een ruime overloop met doorlopende laminaatvloer over de 4 ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers is uitgevoerd met een dakkapel en alle slaapkamers hebben rolluiken. De moderne volledig betegelde 2e badkamer is in 2020 compleet gerenoveerd en voorzien van een ruim ligbad met thermostaatkraan, (2e) wandcloset, een badkamermeubel en een design radiator. Tevens staat op deze verdieping de cv-ketel opgesteld: Nefit Topline HR combi.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikt u de ruime 2e verdieping die in gebruik is als bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
Tuin rondom. De voortuin is in 2021 opnieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijk gemaakt met grind en grote bloembakken. De nette achtertuin is op het Noorden gelegen en heeft een groot overdekt terras, gazon, enkele strakke plantenborders en 2 toegangen.
Via de tuin alsook de oprit is de separate garage bereikbaar. Deze garage is in spouw gemetseld en is uitgevoerd met een betonvloer, houten loopdeur en openslaande houten garagedeuren, elektra en wateraansluitingen en extra opbergruimte op de praktische opbergzolder.

BIJZONDERHEDEN:
* Volledig geïsoleerd;
* In 2003 uitgebouwde tuinkamer met sfeervolle gashaard en grote lichtstraat;
* Grote terrasoverkapping;
* 12 zonnepanelen: 2021;
* 5 slaapkamers (1x slaapkamer op de begane grond);
* 2 badkamers (1x badkamer op de begane grond en 1x verdieping: vernieuwd 2020);
* Dakkapel renovatie + onderhoud plat dak: 2020;
* Moderne keuken met kookeiland en "Boretti" gascomforte met oven.

LIGGING/LOCATIE:
Heerlijk wonen in de woonwijk Olympiapark te Roggel. Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a. een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg