Goed onderhouden hoekwoning met aanbouwen en grote apart gelegen garage.

Verkocht Roggel Koppelstraat 69
TE KOOP BIJ INSCHRIJVING! EINDE INSCHRIJFPRERIODE: woensdag 22-12-2021 17.00 uur.

Fraaie hoekwoning met onder andere een aanbouw waarin de eetkamer is gelegen als een inpandig te bereiken aanbouw met de functie van berging/bijkeuken. Tevens telt deze woning 3 slaapkamers en een ruime kelder. De woning is uitgevoerd met een doorlopende tegelvloer (met vloerverwarming), stucwerk wand- en plafondafwerking, kunststof kozijnen en voordeur, rolluiken (verdieping), eenvoudige keuken en net sanitair. De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Roggel, in de directe nabijheid van de uitvalswegen. De provinciale weg Horn – Meijel is binnen 1 minuut bereikbaar. Roggel heeft een centrale ligging op een 10-tal kilometers van de steden Weert en Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.


Indeling:

SOUTERRAIN:
De provisiekelder bereikbaar via de keuken en is gelegen onder zowel de keuken als de hal/entree en bestaat uit twee partities.

BEGANE ... GROND:
U betreedt de woning via de voorgevel. De hal/entree is uitgevoerd met doorlopende tegelvloer, meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer.
De keuken is eenvoudig doch netjes te noemen en is uitgevoerd met rechte opstelling met boven en onderkasten, betegelde achterwand. De keuken is verder voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, losse vaatwasser en koelkast. Via de keuken is de kelder bereikbaar.
De fraaie doorzon woonkamer is eveneens uitgevoerd met de tegelvloer en heeft stucwerk wanden en plafond. Aan de achterzijde een royale doorgang naar de aangebouwde tuinkamer. Deze ruimte (met plat dak) is eveneens voorzien van fraai stucwerk en de zelfde tegelvloer welke de begane grond eenheid geeft. De tuinkamer is erg licht daar er een tweetal lichtkoepels een een grote achterpui met loopdeur naar de tuin zijn gerealiseerd.
Aan de achterzijde is een tweede aanbouw waarin zich de eigen cv-ketel (Nefit Smartline HR combi 2006) en een tweede keukenblok bevindt. Deze praktische ruimte heeft de functie van berging en bijkeuken. Deze uitbouw is eveneens in spouw uitgevoerd en heeft het originele pannen dak.

BUITENGEDEELTE:
Nette, geheel beklinkerde en ommuurde achtertuin met gemetselde erfafscheiding v.v. houten schuttingen en een eigen achterom. Deze tuin is geheel op het zuiden gelegen. De voortuin is eveneens onderhoudsvriendelijk en netjes aangelegd. Tevens is een ruime oprit met een houten poort als achterom.

GARAGE:
De in 2004 gerealiseerde garage, met een oppervlakte van ca. 28 m2 (7 x 4 meter) maakt deel uit van een 13-tal garageboxen welke bereikbaar zijn via het achter- en naast de onderhavige woning gelegen terrein (erfdienstbaarheid).1e VERDIEPING:
De overloop met laminaatvloer, geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. 2 van de 3 slaapkamers zijn voorzien van praktische muurkasten. Alle slaapkamers zijn onlangs voorzien van nieuw stucwerk wandafwerking. Tevens zijn de kamer uitgevoerd met rolluiken. Verder is er een volledig betegelde nette badkamer (2003) met een hoek/ligbad, 2e (wand) toilet, verwarming en badkamermeubel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap toegang tot de zolder. Deze bergzolder heeft een houten dakbeschot en een houten verdiepingsvloer.

BIJZONDERHEDEN:
- Hoekligging;
- Nette geheel beklinkerde tuin met gemetselde erfafscheiding v.v. houten schuttingen en een eigen achterom;
- De woning is voorzien van een provisiekelder alsmede kruipruimte;
- Oprit voor 2 auto's;
- Separaat gelegen (garageboxen) ruime garage;
- Aanbouw 1 (eetkamer) met lichtkoepel;
- Aanbouw 2 (bijkeuken) met o.a. opstelling cv-ketel, keukenblokje en de vloerverwarmings-unit;
- Doorlopende tegelvloer met vloerverwarming (1999);
- Kunststof kozijnen (1999-2003) met op de verdieping rolluiken;
- De woning is in 2017 voorzien van nieuwe goten en hwa;
- De spouwmuren van de woning zijn in ca. 2013 voorzien van isolatie.

LIGGING:
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.Lees meer Verberg