Goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met carport en berging, gelegen op een goede stand nabij de dorpskern.

Verkocht Roggel Helmesplein 2
TE KOOP BIJ INSCHRIJVING! EINDE INSCHRIJFPRERIODE: 26-11-2021

OP ZOEK NAAR EEN MODERNE, RUIME, INSTAPKLARE MET DE GARAGE GESCHAKELDE WONING MET AANBOUWEN, LUXE GARAGE EN HOBBYRUIMTE? Dan is dit uw nieuwe woning!

LIGGING:
Fijne ligging tegenover een groen speelpleintje in een rustige en sociale buurt. Door de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Roggel zijn ook steden als Roermond (Maasplassen), Weert, Venlo, Eindhoven en de achtergelegen gebieden België en Duitsland allen goed en snel bereikbaar.

Indeling:

BEGANE GROND:
De begane grond is voorzien van een fraaie gezoete marmeren tegelvloer met vloerverwarming (m.u.v. de garage en hobbyruimte). HAL ENTREE: Hal met uitgebreide meterkast (9 automaatgroepen, 2 aardlekschakelaars, dubbele elektriciteitsmeter en glasvezelaansluiting) en het toilet. TOILET: Modern toilet (2017) met geheel betegelde wanden, zwevend closet met duo Geberit inbouwreservoir en fonteintje. WOONKAMER: Middels een paneeldeur met ruitverdeling bereikt u vanuit de hal de ruime L-vormige ... woonkamer. De wanden en plafonds zijn in 2003 voorzien van strak stucwerk. Het aan de voorzijde van de woning gesitueerde zitgedeelte is uitgevoerd met een erker, welke voor extra lichtinval zorgt. Deze erker is tevens voorzien van screens (2017).
De verscholen open keuken bevindt zich aan de achterzijde van deze woning en is voorzien van een L-vormige keukenopstelling met diverse geïntegreerde keukenapparatuur zoals een keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi magnetron/hete luchtoven, koelkast, vaatwasser en een spoelunit.
De uitbouw aan de achterzijde van de woonkamer is voorzien van een stucwerk plafond en openslaande tuindeuren naar het terras en de tuin. De kozijnen van de tuinkamer zijn van kunststof voorzien van HR++ glas en ingebouwde rolluiken. De totale oppervlakte van de woonkamer en aanbouw is ca. 48 m².

De garage is inpandig bereikbaar en heeft als huidig belangrijkste functie een "achterom" via de in 2011 geplaatste kunststof pui met dubbele deuren. Deze ruimte is luxe afgewerkt met een tegelvloer, open garderobe kast, systeemplafond met inbouw spots en zou als kantoor- praktijkruimte goed dienst kunnen doen.
Achter deze garage is in 2004 een aanbouw gemaakt welke op dit moment als bijkeuken in gebruik is. Deze ruimte is ingericht met laminaattegels, stucwerk wand- en plafondafwerking, groot raam met rolluik en heeft een praktische keukenblok met water- en witgoedaansluitingen. Ook is deze ruimte ideaal geschikt als speelkamer en beschikt deze ruimte over een tweede keukenopstelling. Tevens is hier een loopdeur met toegang tot de tuin aanwezig.






BUITENGEDEELTE:
Aangelegde voortuin en beklinkerde oprit welke plaats biedt voor zeker 3 auto's. De achtertuin heeft veel privacy doordat er aan de achterzijde geen "inkijk" aanwezig is. Deze aangelegd tuin is grotendeels voorzien van sierbestrating. De perceelsgrenzen zijn afgezet met in 2020 geplaatste houten schuttingen met zwarte betonnen borstwering. De achtertuin is tevens voorzien van o.a. een vaste plantenborders en een aan de achterzijde gelegen waterpartij. Tevens treft u hier een prachtig nieuw overdekt terras met inbouwspots en een praktische en ruime houten tuinberging aan.

VERDIEPING 1:
Via een met vloerbedekking beklede trapopgang in de hal/entree is de verdieping bereikbaar. De gehele verdieping is afgewerkt met een dorpelloze pvc-vloer m.u.v. de badkamer. De bekledig van de trap als mede de vloeren zijn in 2013 vernieuwd. Vanaf de ruime overloop bereikt u de slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer heeft aan de voorzijde een dakkapel en de 3e slaapkamer is ingericht als inloop/ensuite garderobe kamer daar de wand tussen deze twee ruimten is verwijderd. Omdat is deur naar de overloop in tact is gebleven is de oude situatie, 3 slaapkamers weer snel terug te brengen. De slaapkamers hebben een oppervlakte van: 15 m2, (9 m2 garderobekamer) en 8 m2.
De geheel betegelde badkamer is erg compleet uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en een design radiator.

VERDIEPING 2:
De tweede verdieping is bereikbaar d.m.v. een dichte vaste trap welke eveneens in 2013 is bekleed met vloerbedekking. De gehele verdieping bestaat uit een in ca. 2015 gerealiseerde 4e slaap-./hobby kamer en aan twee zijden van de trapopgang kastruimte. De 4e slaapkamer is uitgerust met een laminaatvloer en heeft aan de voorzijde een groot Velux dakvenster. Tevens is er een vaste kast met hierin de opstelling van de cv-ketel en zijn de knieschotten afgewerkt schuifdeuren zodat er praktische bergruimte is ontstaan.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar pand: 1988;
- Isolatie: dak, muur en vloerisolatie (noppenfolie hoofdwoning, volwaardige vloerisolatie aanbouw);
- Daktrimmen aanbouw zijn vervangen in 2019;
- Beglazing: dubbele beglazing (HR++);
- Vloerverwarming: begane grond (gehele begane grond als bijverwarming);
- Cv- installatie: Nefit HR combi (2019);
- Kozijnen: hardhout en kunststof;
- Rolluiken: verdieping 1 + achterzijde begane grond;
- Screen: begane grond voorzijde, elektrisch bedienbaar;
- Airco: aanwezig op overloop van de verdieping (2007);
- Energielabel: C.

Lees meer Verberg