Woning verkocht in Roggel

Verkocht Roggel Pastoor Schippersstraat 34
NB:
- Verkoop op inschrijving! Vraag naar de inschrijfvoorwaarden op kantoor.
- Vraagprijs: € 239.000,- kk;
- Uiterlijke inschrijfdatum bieding: donderdag 1-7-2021 om 17.00 uur;
- Richtlijn transportdatum: in overleg, kan op korte termijn;

Op een zeer fraaie locatie gelegen levensloopbestendige halfvrijstaande bungalow met twee slaapkamers en een badkamer. Deze woning is gelegen in een fijne, rustige woonstraat met de Roggelse beek aan de achterzijde van de woning en op loopafstand van alle winkels en horeca van Roggel.

INDELING: U betreedt de woning aan de zijkant waar u uitkomt in de centrale hal/gang. Deze hal/gang met houten voordeur, plavuizenvloer heeft o.a. een meterkast, half betegeld toilet met fonteintje en geeft toegang tot alle vertrekken.
Aan het einde van de hal bevind zich de woonkamer. Deze woonkamer heeft tevens eet- en zitkamer en is uitgevoerd met een vloerbedekking en heeft een behangen wandafwerking.
De woning telt twee slaapkamers. Deze kamers hebben een oppervlakte van m2 en m2 en zijn voorzien ... van behangen wanden met deels een houten wandafwerking en hebben beide vloerbedekking. Het sanitair bestaat uit een half betegeld toilet met stand closet en fonteintje en daarnaast een volledig betegelde badkamer/doucheruimte.
De gesloten keuken met tegelvloer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is uitgevoerd met een L-vormig keukenblok met boven- en onderkasten/lades. De keukenapparatuur bestaat uit een 4 pits gaskookplaat met een afzuigkap, een koelkast en combi magnetron. Oppervlakte van de keuken is ca. 7,9 m2. Aan de andere zijde van de hal is een bijkeuken aanwezig met witgoedaansluitingen en een muurkast met opstelling van de cv-ketel. Tevens is hier de toegang tot de kruipruimte en een toegang naar de tuin (de achterom van de woning).

BUITENGEDEELTE: De woning is gelegen op een ruim perceel met grote voor- en achtertuin. Zowel de voor-als achtertuin heeft houtsnippers en diverse struiken en planten en is redelijk onderhoudsvriendelijk te noemen.
GARAGE: de separate halfvrijstaande garage heeft een plat dak, loopdeur naar de tuin en een rolpoort. De garage heeft een binnen afmeting van 6,5 x bijna 4 meter. Tevens is er een grote oprit welke ruimte heeft voor ca. 3 auto's.

LIGGING: De woning is geheel in het centrum van Roggel gelegen. Aan de Westzijde van de Past. Schippersstraat is de rustig meanderende Roggelse beek, visplateau en de fraaie verbindingsbrug tussen de Apollolaan te vinden.

BIJZONDERHEDEN:
* Levensloopbestendige woning met een zeer aantrekkelijke ligging;
* Ruime garage met plat dak v.v. een bitumineuze dakbedekking;
* 2 slaapkamers;
* De woning heeft een zadeldak met een bitumineuze dakbedekking;
* De woning is onderhouden doch verkeert grotendeels in de oorspronkelijke staat.
Lees meer Verberg