Ruime karakteristieke vrijstaande woning met veel charmante elementen gebouwd en gelegen op een ruim perceel van ruim 2500 m2.

Verkocht Roggel Heythuyserweg 8
TE KOOP PER INSCHRIJVING. einddatum inschrijving: woensdag 5 mei 2021 om 17.00 uur!

Ben je op zoek naar een grote woning met veel ruimte en veel verbouwingsmogelijkheden dan is deze vrijstaande woning zeker jouw aandacht waard!
Aan de rand van de bebouwde kom van Roggel aan de doorgaande weg N279 naar Heythuysen is deze charmante woning gelegen welke oorspronkelijk omstreeks 1921 gebouwd is.
Deze woning behoeft "modernisatie" maar biedt ook vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld aan huis gebonden beroep, ruimte vragende hobby's of gewoon heerlijk ruim wonen!

LIGGING:
Aan de rand van de bebouwde kom van Roggel aan de doorgaande weg N279 naar Heythuysen. Op korte afstand van de gezellige dorpskern met diverse winkels, school, supermarkt en horecagelegenheden, alsook op loopafstand van de bosrand "mussehook" en het al om bekende natuurgebied " het Leudal ".

Roggel heeft een uitermate centrale ligging in Midden-Limburg: omliggende kernen en steden als Eindhoven, Venlo, Roermond en Weert zijn per auto in korte tijd – én ... gemakkelijk – bereikbaar.
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (park de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht, maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Indeling:

SOUTERRAIN:
een vanuit de keuken bereikbare ruime provisiekelder.

BEGANE GROND:
Hoofdingang aan de Heythuyserweg: Een statige ruime centrale hal/entree gesitueerd als ruggengraat van deze woning. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers en achterhuis waarin de keuken, tweede entree, inpandige garage, badkamer en portaal met toilet zijn gelegen.

De aan de linkerzijde van de woning gesitueerde ruime woonkamer heeft een centraal opgestelde grote schouw met houtkachel. Beide slaapkamers zijn uitgevoerd met een wastafel en muurkasten en 1 van de 2 heeft een houten vloer (boven de kelder gelegen).


ACHTERHUIS:
Zijingang aan de Grote laak gelegen: hal met trapopgang naar de bovenwoning. Toegang naar de keuken (benedenwoning) en doorgang naar de inpandige garage/berging.
De centraal opgestelde keuken is in het achterhuis gelegen en heeft toegang tot de woonkamer, hal/entree, kelder, portaal met toilet en de badkamer. Deze badkamer is eind 2018 geheel gemoderniseerd en is uitgevoerd met een inloopdouche, toilet, wastafel en witgoed aansluitingen.
Via het portaal met toilet is de achterom/tuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
In het verleden is de grote trap achterin de hal/entree verwijderd en verplaatst naar de hal in het achterhuis aan de Grote Laak zijde. Dit is op dit moment de toegang tot de verdieping.
Overloop met doorgang naar de zolder, 2e badkamer, berg-/slaapkamer. Eenvoudige keuken, woonkamer 2, hal/portaal . 2 slaapkamers.
In de bergzolder is de historie van de woning goed zichtbaar. De oude spanten en kap opbouw vertellen hun verhaal. Tevens is in deze ruimte het cv-hok gelegen. Hierin staan 2 cv-ketels (beide Nefit, bouwjaar ca. 2000 en 2015) opgesteld. Deze zijn voor de boven- en de benedenwoning bedoelt.

BUITENGEDEELTE:
Op het perceel is een in spouw gemetselde ruime garage/schuur aanwezig. Deze garage heeft zowel aan de oprit kant (Grote Laak) als aan de zijkant (Heythuyserweg) een stalen kantelpoort alsmede een loopdeur vanuit de tuin. Aan de achterzijde is een overkapping aanwezig. Het gebouw is ingedeeld als garage met inpandige berging (loopdeur van en naar de tuin) waarboven een vliering is gelegen. Oppervlakte: nokhoogte: 5.20 meter.

BIJZONDERHEDEN:
- Grote inhoud: ca. 1167 m3 met veel verandermogelijkheden;
- Ruim perceel van maar liefst 2560 m2;
- Alle ramen m.u.v. de keuken zijn van kunststof ramen met isolerende beglazing (2003);
- Nieuwe badkamer (nov. 2018);
- Recente cv-ketels (2x);
- Grote garage/schuur (ca. 11.5 x 8 meter);
- De woning behoeft "modernisatie" maar biedt ook vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld aan huis gebonden beroep;
- Mooie zichtlokatie, ideaal als bedrijfsmatig uithangbord.
Lees meer Verberg