Fraai gerenoveerde halfvrijstaande woning met aanbouw, carport en garage.

Verkocht Roggel Burgemeester Mertensstraat 56
Nabij het centrum van Roggel alsmede de rand van het dorp vindt u deze ruime halfvrijstaande woning met vaste trap naar de tweede verdieping, royale aanbouw, inpandig bereikbare garage en caport gelegen op een perceel van maar liefst 343 m².
Deze halfvrijstaande woning is geheel gerenoveerd in de jaren 2006/7 en 2016 t/m 2019, zo heeft de woning onder andere een nieuw geïsoleerd pannendak, spouwmuurisolatie, stucwerk wandafwerking, massieve binnendeuren (begane grond) en is voorzien van een geïsoleerde vloer met vloerverwarming (woonkamer en tuinkamer). Dit jaar nog zijn de wanden op de verdieping opnieuw voorzien van stucwerk en zijn de binnendeuren van de verdieping vervangen.
Op loopafstand, bent u zowel bij de voorzieningen in de kern van Roggel alsook midden in het rustige en mooie bosgebied!

indeling

BEGANE GROND:
Hetgeen direct opvalt als men deze fraaie woning betreedt is de mooie vloer in de ontvanghal/entree welke doorloopt naar het toilet en de keuken. Tevens is de nieuwe (eiken) trap naar de eerste verdieping een ... eyecatcher. De hal is voorzien van een nieuwe voordeur en in de hal is zeer fraaie toilet gelegen welke is uitgevoerd met een wandcloset. Daarnaast is er de meterkast gesitueerd met nieuwe groepverdeling (2006) en nieuwe elektra meter.

De woonkamer is uitgevoerd met een mooie naar de tuinkamer doorlopende tegelvloer (met houtmotief) welke is voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn voorzien van strak gestucte wand- en plafondafwerking. De woonkamer staat in de achterzijde in open verbinding met de aanbouw/tuinkamer.
De tuinkamer heeft een de achterzijde een grote hardhouten schuifpui (2016) naar de tuin en is uitgevoerd met een lichtkoepel. Tevens heeft deze tuinkamer een inpandige toegang tot de garage en staat er een fraaie pelletkachel (ter overname) opgesteld.
De in spouw gebouwde en geïsoleerde garage is ruim van opzet en heeft aan de voorzijde een vernieuwde houten garagepoort en loopdeur naar de voorzijde van de woning met hier de carport en oprit.

De half open keuken is fraai uitgevoerd met een inbouwkeuken (2006) bestaande uit een recht keukenblok alsmede een tegen overgelegen wandopstelling. Fraaie details: de betonstuc zijwangen van de kast, open wandnissen, design radiator, het betonstuc werkblad en de moderne RVS afzuigkap. De keuken is verder voorzien van een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast, vrieskast en een afzuigkap. Verder is er een praktische verdiepte kelderkast/trapkast in deze ruimte aanwezig.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met stucwerk wandafwerking. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een wandkast en 1 is ingericht als inloop garderobekamer. Tevens is op de eerste verdieping gelegen een volledig betegelde badkamer aanwezig doch dit is de enige gedateerde leefruimte in de woning. Deze badkamer is uitgevoerd met staand closet, ligbad en een vaste wastafel. Alle ramen op deze verdieping hebben dubbelglas en rolluiken.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap (geplaatst in een voormalige wandkast). Op de tweede verdieping/bergzolder is o.a. de cv-ketel opgesteld en is voorzien van 2 dakvensters op de noordzijde.

BUITENGEDEELTE:
De achtertuin met terras, berging en volière is gelegen op het noorden maar omdat de tuin diep is kan men op elk moment van de dag genieten van de zon. De tuin beschikt over veel privacy door het ontbreken van achterburen. De aangebouwde garage is voorzien van een nieuwe garagepoort en aan de voorzijde beschikt u over een ruime carport. Tenslotte is de ruime oprit geschikt voor het plaatsen van 3 auto’s.

BIJZONDERHEDEN:
- Op de badkamer en achtertuin na geheel gerenoveerd;
- Grote tuin met privacy (achtertuin nog naar eigen smaakt aan te leggen);
- Isolatie: spouw, (deels) vloer, glas en dak (nieuw dak met pannen en isolatie in 2019);
- Gebruik van hoogwaardige materialen en geheel nieuw stucwerk;
- Nieuw toilet;
- Nieuwe tegelvloer welke deels zijn voorzien van vloerverwarming en isolatie;
- Nieuwe binnendeuren, voordeur en garage poort;
- Aanbouw met lichtkoepel;
- Carport met lichtkoepel;
- Geheel voorzien van rolluiken.

LIGGING:
Heerlijk rustig wonen aan de bosrand en de Roggelsebeek. Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg