Uitgebouwde halfvrijsraande woning met carport en inpandig bereikbare garage/berging.

Verkocht Roggel Klaproosstraat 22
Deze sfeervol verbouwde woning heeft het! Deze woning is in 2007 op de begane grond geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Met name de uitbouw, tegelvloer met vloerverwarming, schuifpui en moderne luxe keuken en de sfeervolle tuin maken het! Tevens is deze woning vanaf 2014: verbeterd. te denken valt aan spouwmuurisolatie, diverse nieuwe isolerende beglazingen en hardhouten ramen, nieuwe voortuin, de garage is verbouwd tot woonruimte doormiddel van een tegelvloer, kastenwand en afgewerkt plafond en zo kunnen we nog even door gaan.

De onderhoudsvriendelijke voortuin is grotendeels beklinkerd zodat er ruimte is om 2 auto's te parkeren op uw eigen oprit. De woning heeft aan de voorzijde tevens een carport, waardoor 1 auto altijd regen en vorstvrij buiten kan staan. Ook heeft u hierdoor aan de zijkant van de woning een droge entree bij de voordeur van de woning. Garage/berging met hardhouten pui met raampartij en loopdeur, doorlopende tegelvloer naar de woonkamer.

U betreedt dus de woning via de rechterzijde met daar de fraaie ... hal/entree met nieuwe voordeur, vernieuwde meterkast en volledige betegeld toilet, welke is voorzien van wandcloset en fonteintje. Tevens bevindt zich in de hal de trapopgang naar de eerste verdieping en biedt toegang tot de mooie lichte woonkamer met doorlopende moderne tegelvloer en strak gestucte wanden.
Opvallend licht is deze ruime woon-/eetkamer, hetgeen is gecreëerd door de grote schuifpui naar de tuin.
Moderne, in wit uitgevoerde, luxe U-vormige keuken is in 2007 geïnstalleerd en is uitgevoerd met al een breed programma aan voorzieningen en inbouwapparatuur, te weten; een RVS afzuigkap en een inductie kookplaat, 1,1/2 wasbak en een vaatwasser. Een wandopstelling met koelkast met daarboven een combi magnetron en een vrieskast met daarboven spotjes. Deze keuken heeft tal van inventieve opbergplekken en brede laden met soft-close-systeem.
Kortom een heerlijke grote en lichte ruimte om met uw gezin of vrienden gezellig te koken, eten en gezellig samen te zijn.
Vanuit de ruime woon-/eetkamer komt u in de aangebouwde zitkamer met loopdeur naar de tuin. Deze sfeervolle tuinkamer is uitgevoerd met een inbouwkast.

Vanuit de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping met hier 3 slaapkamers met een laminaatvloer op de overloop en de slaapkamers (2015). De wanden zijn voorzien van stucwerk en alle kamers en zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
De ruime en in 2002 vernieuwde en uitgebouwde badkamer is geheel betegeld uitgevoerd met een ligbad met thermostaatkraan, douchecabine, design radiator met handdoekrek, wandcloset, badkamermeubel met dubbele wasbak en spotjes. Tevens is ook deze ruimte voorzien van vloerverwarming.

Via vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping die nu in gebruik is als bergzolder met hier de cv-ketel opstelling en witgoedaansluitingen. De overloop is strak en modern afgewerkt met een laminaatvloer, stucplafond met spots en bergruimte in de knieschotten. Via de overloop bereikt u de bergzolder welke groot genoeg is voor het realiseren van een eventuele 4e slaapkamer.

Buitengedeelte: Beklinkerde onderhoudsvriendelijke tuin met zeer ruime houten overkapping met een apart eet en lounge gedeelte met tv- en internetaansluiting. Hier kunt u heerlijke lange avonden buiten doorbrengen en genieten!


BIJZONDERHEDEN:
- moderne aanbouw waarin een sfeervolle zitkamer;
- carport;
- nieuw dakleer garage/aanbouw: 2002
- inpandig bereikbare garage/berging met hardhouten pui met loopdeur;
- gehele begane grond: doorlopende tegelvloer met vloerverwarming (2007);
- gehele begane grond: stucwerk wand- en plafondafwerking (2007);
- moderne keuken met alle inbouwapparatuur (2007);
- grote badkamer (2002);
- nieuw toilet begane grond (2007);
- vaste trap (2007) naar de zolder met overloop v.v. kastruimte (2011);
- nieuwe cv-ketel (2007);
- nieuwe meterkast (2007);
- onderhoudsarme mooi aangelegde tuin met overkapte lounge (2010).
- spouwmuurisolatie: 2014;
- enkele nieuwe hardhouten kozijnen met isolatieglas: 2014 diverse nieuwe isolerende beglazingen verdieping: 2015;
- voortuin vernieuwd: 2015;
- schilderwerkzaamheden: 2016;
- garage verbouwd tot leefruimte: nieuwe vloer, kastenwand en plafond: 2016;
- nieuw inbouwapparatuur keuken: 2019;
- daklood gehele garagezijde vervangen: 2020;


LIGGING:
Deze woning is in een woonstraat gelegen nabij de N279 en tevens dicht bij het natuurgebieden de "Mussehook" en het bosrijke "Leudal". Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg