Vrijstaande splitlevel semi bungalow met inpandig bereikbare garage gelegen op een perceel van 820 m2 op een prachtige rustige locatie in de kern van het dorp.

Verkocht Roggel Apollolaan 9
De ligging is werkelijk waar echt top te noemen. Voor een wandeling langs de beek, naar het bos en naar de winkels of horeca hoef je maar naar buiten te gaan en je bent er. Deze woning heeft mogelijkheden voor levensloop bestendig wonen. Op de begane grond is tevens een extra kamer om bijvoorbeeld kantoor te maken om rustig thuis te kunnen werken.

INDELING:

SOUTERRAIN: via de hal heeft u toegang tot de kelder van de woning. Deze kelder telt 2 ruimten te weten een provisiekelder en een hobby kelder. Van hieruit is er toegang tot de kruipruimte en toegang tot de garage op de begane grond.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de ruime hal/entree met ingelegde stenen vloer, muren met schoonmetselwerk. Half betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de gang is er toegang tot de kelder en trapopgang naar een bordes met toegang tot de opkamer/hoofdslaapkamer en toegang tot de verdieping (over 2 niveaus). Hier treft u 3 slaapkamers, kastruimte, badkamer en de verwarmingsruimte.

Via de hal komt u op de ... begane grond als eerste uit in de centraal gelegen gesloten keuken. Deze keuken met rechte keukenopstelling, voorzien van boven- en onderkasten/lades, aanrechtblad en achterwand. Tevens is de keuken voorzien van een inductie kookplaat en afzuigkap. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel en u heeft uitzicht op de achtertuin. Via deze centraal gelegen keuken is er toegang tot de woonkamer en portaaltje naar de tuin.
De living bestaat uit een L-vormige woonkamer met laminaatvloer en sfeervolle houtkachel waar aan de achterzijde een kantoorruimte is gelegen. Deze ruimten kunnen uiteraard samen gevoegd worden tot een grote woonkamer met uitzicht op de voor- zij- en achtertuin. Tevens is het mogelijk het kantoortje nog als extra slaapkamer of speelkamer te gebruiken.

VERDIEPING:
Via een bijzondere, stalen trap is er toegang naar niveau 1, waar u de meterkast, een bergkast en de hoofdslaapkamer treft. Deze slaapkamer heeft uitzicht op de achtertuin en is voorzien van een wastafel en inbouwkastruimte. Via het bordes gaat de trap door naar de verdieping van de woning. De verdieping heeft een ruime overloop met doorlopende kurkvloer en ruime kastruimten. Deze verdieping (niveau 2) herbergt 2 slaapkamers, een badkamer en de cv-ruimte. De 3e slaapkamer is te vinden op niveau 3. Alle slaapkamers hebben zijn uitgevoerd met houten plafonds, ruime kastruimten en rolluiken. Een van de slaapkamers heeft een luik naar de boven liggende kleine vlierzolder.
De badkamer is volledig betegeld met glazen douchewand en thermostaatkraan en grepen/hulpmiddel om te douchen. Verder heeft de badkamer een designradiator, 2e toilet en een wasbak met meubel.




BUITENGEDEELTE:
De woning is centraal op het perceel gelegen en uitgevoerd met een tuin rondom v.v. gazon, talud, plantenborders en diverse schuurtjes en een carport. De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuid-oosten.

LIGGING:
Heerlijk rustig wonen aan de bosrand en de Roggelsebeek.
Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook snel bereikbaar en het bosrijke natuurgebied Leudal ligt tevens op steenworp afstand. Het natuurgebied beschikt over talrijke ruiter- en wandelpaden.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal. Het staat bekend om o.a. een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht.
Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- zeer fraaie centrale ligging;
- ruim perceel van maar liefst 820m2;
- de woning is voorzien van 10 zonnepanelen;
- de woonkamer heeft een houtkachel.
- tuin op het zuid-oosten.



Lees meer Verberg