Instapklaar halfvrijstaande woning met uitbouw, inpandig bereikbare berging/bijkeuken, terrasoverkapping en vaste trap naar 2e verdieping.

Verkocht Roggel Kruissingel 24
Deze op goede en rustige locatie gelegen en goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis heeft aan de achterzijde een uitbouw waarin de keuken en speelhoek gelegen. Tevens is het pand volledig geïsoleerd en beschikt over een vaste trap naar de 2e verdieping met hier de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer. De voormalige garage is verbouwd tot bijkeuken/berging en verder heeft de woning in de recent vernieuwde achtertuin een prachtige terrasoverkapping met dubbelwandige berging. Tenslotte is deze woning o.a. uitgevoerd met een airco (2017), in 2010 vernieuwd sanitair, nieuwe voor en achtertuin 2019.

Indeling:

BEGANE GROND: U betreedt de woning via de entree met in de hal een doorlopende laminaatvloer, de meterkast, het toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. Het toilet is geheel betegeld (2010) en voorzien van een wandcloset en fonteintje.
Via de hal bereikt u de aan de voorzijde van de woning gelegen lichte L-vormige woonkamer (ca. 42 m2) met doorlopende laminaatvloer. De wanden en plafonds zijn voorzien van ... spuitwerk en heeft in het zitgedeelte een fraaie gashaard tot de beschikking.

In de in 2001 gerealiseerde aanbouw (houtskeletbouw) met laminaatvloer, staat in open verbinding met de speelhoek en de half open keuken. Er is tevens een tuintoegang via de woonkamer/speelhoek.
De keuken verdient eerlijk gezegd een opknapbeurt doch is nu nog goed bruikbaar. De U-vormige keukenopstand met veel kastruimte en een kunststof werkblad is verder voorzien van de voldoende inbouwapparatuur.
Via de woonkamer/keuken is inpandig de aangebouwde bijkeuken/berging toegankelijk. Dit is de achterom van de woning en heeft een erg praktische toepassing. Via deze ruimte is de terrasoverkapping en tuin bereikbaar.

BUITENGEDEELTE: De achtertuin is geheel omheind met nieuwe houten schuttingen (achterzijde: 2019) en gelegen op het zuiden, waardoor u volop van de zon kunt genieten. een handige vrije eigen en afsluitbare achterom. Deze tuin heeft een sfeervol overdekt nieuw terras (2019) met verlichting, terras heaters en kunststof terrasschermen/zeil. Het terras eindigt aan de achterzijde met een praktische en fraaie in spouw gemetselde berging. Verder is de tuin uitgevoerd met gazon, zonneterras en een plantenborder.

1e VERDIEPING: De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Alle slaapkamers zijn verder uitgevoerd met rolluiken.

De volledig betegelde en vernieuwde badkamer (2010) met vloerverwarming is uitgevoerd met een ligbad, douche, wandcloset en een wastafelmeubel met bijbehorende zwevende wandkast, verwarmd en verlicht spiegel en design radiator.






2e VERDIEPING: De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevindt zich een ruime zolder met nieuwe "Velux" dakvenster (2012), witgoedopstelling en de cv-ketel Nefit Ecomline HR combi c.v.-ketel (1996, eigendom). Deze ruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van een voorzolder met een 4e slaapkamer met eventueel een dakkapel.

LIGGING:
Deze woning is in een woonstraat gelegen nabij de N279 en tevens dicht bij het natuurgebieden de "Mussehook" en het bosrijke "Leudal". Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Jonge woning met prima isolatie waarde;
- Uitbouw waarin een inbouwkeuken en speelhoek;
- Inpandige doorgang naar de berging;
- Vaste trap naar zolder;
- Airco (2017);
- schoorsteen opnieuw gevoegd, nieuw lood en gehydrofobeerd;
- Gehele woning met kunststof kozijnen en de uitbouw is voorzien van hardhouten kozijnen;
- Sfeervolle geheel omheinde tuin met gemetselde en geïsoleerde terrasoverkapping en berging (2017);
- Nieuwe voortuin (2019);
- Mandelig achterpad.
Lees meer Verberg