Goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met carport en berging, gelegen op een goede stand nabij de dorpskern.

Verkocht Roggel Heufke 4
TE KOOP BIJ INSCHRIJVING.
- richtprijs: 249.500,-kk
- einde inschrijftermijn: vrijdag 9 oktober 2020 17.00 uur.

Goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met carport en aanbouw, berging en garage, gelegen op een ruim perceel van bijna 500 m2! De woning is gebouwd in 1972, waarna door de jaren heel bijgehouden en verbouwd. Bijvoorbeeld is de aanbouw in de jaren 80 gerealiseerd en zijn de kozijnen tussen 1999 en 2008 vervangen. Tevens is er in 2013 een nieuwe keuken geïnstalleerd en is het sanitair in ca. 2005 vervangen. De woning heeft de mogelijk om een extra 4e kamer op de 2e verdieping te realiseren. Daarvoor dient een vaste trap te worden gemaakt.

Ligging
De woning ligt in Roggel, nabij de doorgaande weg N279 als op op loopafstand van de gezellige dorpskern met diverse winkels, school, supermarkt en horecagelegenheden en tevens op loopafstand van de bosrand.
Roggel heeft een uitermate centrale ligging in Midden-Limburg: omliggende kernen en steden als Eindhoven, Venlo, Roermond en Weert zijn per auto in korte tijd – én ... gemakkelijk – bereikbaar.
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (park de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht, maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Indeling.

BEGANE GROND:
De voordeur is aan de voorzijde van de woning gesitueerd welke u toegang geeft tot de hal/entree. Deze entree is ruim van afmeting welke tevens toegang geeft tot de woonkamer, keuken en verdieping. In deze ruimte zijn buiten het toilet en meterkast nog een muurkast en trapkast welke laatste weer toegang tot de kruipruimte verschaft.
Het toilet is netjes gerenoveerd in ca. 2005 en is geheel betegeld en heeft een wandcloset en fonteintje.

Achter de entree ligt de "gesloten" keuken. Deze is in 2013 gerenoveerd en voorzien van een nieuw recht keukenblok welke is uitgevoerd met een vaatwasser en inductie kookplaat met afzuigkap. Tevens is er nog een losse wandopstelling met koelkast en combi magnetron. De vloer van de keuken is een pvc-vloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz wandafwerking.De woonkamer is het type "doorzon' woonkamer (ca. 26 m2) en heeft deels een behangen wand- en deels een stucwerk wandafwerking alsmede een tegelvloer. Over de volledige breedte van de woning is in de jaren 80 een aanbouw gerealiseerd. Deze aanbouw met plat dak, lichtkoepel en tegelvloer heeft de functie zitkamer-/hobbyruimte en geeft verder toegang tot de berging en garage alsmede de tuin en achterdeur (achterom via de oprit en carport).

De berging heeft de functie van wasruimte waar tevens de cv-ketel is opgesteld. Dit is een Nefit Topline uit (2010/2011 eigendom). Via de berging is inpandig de garage bereikbaar. Deze heeft een afgesmeerde betonvloer, nieuwe openslaande houten garagedeuren naar de oprit en een loopdeur naar de tuin. De carport is ruim bemeten en heeft een oppervlakte van 17 m2.

1e VERDIEPING:
De verdieping telt buiten de royale overloop 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn uitgevoerd met deels vloerbedekking en deels mareleemvloeren, stucwerk wanden en houten schroten plafonds.
Afmetingen slaapkamers:
1e slaapkamer: 3.47 x 3.24 meter
2e slaapkamer: 3.57 x 4.19 meter
3e slaapkamer: 2.59 x 3.97 meter
De geheel betegelde badkamer (ca. 2005) heeft een inloopdouche met thermostatische kraan, 2e toilet, vaste wastafel en een systeemplafond.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap is de tweede verdieping met houten vloer bereikbaar. Deze verdieping wordt gebruikt als bergzolder, doch heeft voldoende hoogte en ruimte voor het realiseren van een extra slaapkamer welk toegankelijk kan zijn via een vaste trap en een eventueel voorportaal. De huidige zolder is met tempex platen geïsoleerd.

BUITENGEDEELTE:
Ruime oprit welke plaats bied voor ca. 3 auto's en een voortuin met enkele volwassen beplantingen. De achtertuin is op het zuiden-westen gelegen en heeft een beklinderd terras, ruim gazon, plantenborders en een houten tuinhuis.

BIJZONDERHEDEN:
- ruime carport (ca. 1994);
- aanbouw met inpandige berging en toegang garage;
- nieuwe keuken met vloer en spachtelputz wandafwerking (ca. 2013):
- sanitair: ca. 2005;
- hardhouten kozijnen tussen 1999-2008 met geheel isolerende beglazing;
- wijziging meterkast (automaat en extra groep)
- ruime tuin;
- het stucwerk (met name verdieping) verkeerd in mindere staat);
- mogelijkheid vaste vaste trap naar 2e verdieping;
Lees meer Verberg