Goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met carport, terrasoverkapping en separate berging.

Verkocht Roggel Schuttersveld 15
In een kindvriendelijke woonwijk, met een speeltuintje om de hoek, ligt deze halfvrijstaande woning met carport en berging. Deze woning heeft o.a. een vaste trap naar de tweede verdieping waar met een dakkapel extra leefruimte is gecreëerd. Deze woning is in 2008/9 grotendeels gerenoveerd en is daardoor qua prijs/kwaliteit verhouding zeer ideaal voor starters!


INDELING:


BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde van de woning met hier de hal/entree met doorlopende strakke tegelvloer, meterkast, modern betegeld toilet met fonteintje (2008) en toegang tot de 1e verdieping en de woonkamer.
Lichte woonkamer met tegelvloer (2008), gestucte wanden en plafond met sierlijst en kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken.
De aan de achterzijde van de woning gelegen gesloten keuken heeft een keukenblok in L-opstelling (ca. 2004) welke is uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is er in deze ruimte een loopdeur naar de tuin aanwezig.

1e VERDIEPING:
Via een trapopgang in de hal komt u uit ... op de overloop met hier een muurkast (met wasmachine opstelling) en een aircosysteem. Op de 1e verdieping treft u verder de badkamer en 3 slaapkamers (resp. ± 12 m², ± 11 m² en ± 4,5 m²) welke zijn voorzien van laminaatvloer en kunststof draai/kiepramen. Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met rolluiken. De kleinste slaapkamer heeft een ander functie nl kasten kamer met vaste trapopgang naar de verdieping.
Volledig betegelde originele badkamer met douche en badkamermeubel uit 2019.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Deze ruimte is grotendeels in gebruik als slaapkamer. Tevens is er een kastruimte met opstelling van de cv-ketel (2004). Het dakkapel heeft er voor gezorgd dat er veel licht in deze fraaie slaapkamer komt.

BUITENGEDEELTE:
Onderhoudsvriendelijke, achtertuin welke op het noordwesten gelegen. De tuin is ingericht met een gazon, plantenborder en heeft een ruime overkapping en separate berging. De carport heeft een stalenkantel poort met loopdeur aan de voorzijde. Met achterwand of poort zou deze ruimte direct als garage gebruikt kunnen worden.








BIJZONDERHEDEN:
* Ideale starterswoning nabij voorzieningen in Roggel;
* deze woning heeft in 2008/9 een renovatie ondergaan waaronder het plaatsen van een groot dakkapel op de tweede verdieping, vaste trap naar de 2e verdieping met aftimmering, volwaardige extra (3e) slaapkamer, volledig voorzien van kunststof kozijnen, rolluiken, moderne strakke tegelvloer begane grond;
* Op de overloop geïnstalleerde aircosysteem;
* Overkapping in de achtertuin;
* De gehele woning is voorzien van muur- dak- en glasisolatie;
* Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin met tuinberging en overkapping/loungehoek;
* Praktische carport met stalen kantelpoort en loopdeur;
* Platte daken van de berging en carport zijn in 2018 voorzien van een bitumineuze bedekking (carport) en 2019 voorzien van nieuwe pvc dakbedekking (berging).
Lees meer Verberg