Halfvrijstaand woonhuis met garage.

Verkocht Roggel Brugstraat 14
Nabij het centrum van Roggel, alsmede de rand van het dorp vindt u deze half vrijstaande woning met o.a. een aangebouwde garage, 3 slaapkamers en een vlizotrap naar de tweede verdieping.
Deze woning is gelegen op een perceel van 255 m2 en grenst aan de achterzijde aan een klein woonpleintje. Op loopafstand bent u zowel bij de voorzieningen in de kern van Roggel als ook midden in het rustige en mooie bosgebied.


Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt deze woning aan de voorzijde met hier een hal/entree met tegelvloer, meterkast, trapopgang en toiletruimte. Het toilet is in 2012 vernieuwd en voorzien van een wandcloset, kunststof kozijn met tripple-glas en een fonteintje.
De L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een vinylzeilvloer, getexste wandafwerking en heeft een oppervlakte van ca. 30 m2. Grenzend aan de woonkamer is aan de achterzijde van de woning de keuken gelegen. De gesloten keuken heeft een eenvoudig keukenblok, witgoed aansluitingen en een loopdeur naar de tuin. De keukenopstelling is aan vervanging toe.

1e ... VERDIEPING: Deze verdieping met overloop, telt 3 slaapkamers en een badkamer. De overloop heeft een tegelvloer. De badkamer is eveneens in 2012 vernieuwd, is geheel betegeld en heeft een badkamermeubel, wandcloset en een inloopdouche. De oppervlakte van de slaapkamers zijn: ca. 14-, 8- en 6 m2) en zijn uitgevoerd met een vinylzeilvloer (kleinste kamer heeft een tegelvloer). Twee kunststof kozijnen, zijn zogeheten verhuisramen met een praktisch wegdraaiende tussen stijl.

2e VERDIEPING: De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Deze verdieping bestaat uit 1 ruimte welke in gebruik is als bergzolder. Hier staat tevens de cv-ketel opgesteld. Het is een Nefit Ecomline HR combi uit 2002.

BUITENGEDEELTE:
De tuin heeft geen achter afscheiding waardoor er een uitzicht op het achterliggende woonpleintje is ontstaan. De voor- als ook de achtertuin is voorzien van diverse perkplanten. Naast de royale voortuin is een lange oprit aanwezig welke plek bied voor zeker 2 auto's.

Garage: de aangebouwde garage is in metselwerk vervaardigd en is uitgevoerd met een loopdeur en een stalen kantelpoort.


LIGGING:
Heerlijk wonen nabij de kern van het dorp alsmede aan de bosrand en de Roggelsebeek. Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Bijzonderheden:
• Centraal gelegen in het dorp nabij de kern en op loopafstand van het bos;
- Nieuw sanitair ca. 2012;
- Gedateerde keuken;
• Isolatie: dak, muur en dubbel glas (m.u.v. achterdeur) Voordeur en woonkamer zijn v.v. veiligheidsglas;
• Kozijnen: kunststof 2012/2014/2018;
• Cv-installatie: Nefit Ecomline HR combiketel 2001;
• Ruime garage en een oprit geschikt voor 2 auto's.
Lees meer Verberg