Fraaie te renoveren woonboerderij gelegen binnen de bebouwde kom aan de Heythuyserweg in Roggel.

Verkocht Roggel Heythuyserweg 6
Ben je op zoek naar een grote woning met veel ruimte en veel mogelijkheden om extra leefruimte te creëren, dan is deze woonboerderij zeker jouw aandacht waard!
Aan de rand van de bebouwde kom van Roggel aan de doorgaande weg N279 naar Heythuysen is deze woonboerderij gelegen welke oorspronkelijk omstreeks 1918 gebouwd is. De woning kent een rijke geschiedenis: zo is er in het verleden is er een stroopfabriek (1938) en bakkerij (1955) geweest. De huidige eigenaren hebben de woning in 1985 gekocht en door de jaren heen diverse zaken aan de woning gewijzigd.
De woonboerderij behoeft "modernisatie" maar biedt ook vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld aan huis gebonden beroep, ruimte vragende hobby's of gewoon heerlijk ruim wonen!

Ligging
De woning ligt in Roggel, op loopafstand van de gezellige dorpskern met diverse winkels, school, supermarkt en horecagelegenheden, alsook op loopafstand van de bosrand.
Roggel heeft een uitermate centrale ligging in Midden-Limburg: omliggende kernen en steden als Eindhoven, Venlo, Roermond en ... Weert zijn per auto in korte tijd – én gemakkelijk – bereikbaar.
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (park de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht, maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Indeling:

BEGANE GROND: hal/entree met tegelvloer, kantoor-/werkkamer met tegelvloer en houten plafond, waarachter een slaapkamer met bergkast. Voor-/eetkamer met open haard en zithoek. Deze ruimte geeft toegang tot de woonkamer en bijkeuken. De L-vormige woonkamer met houten vloer en met hout afgetimmerde wand- en plafondafwerking. Eetkeuken met eenvoudige keukenopstand en toegang tot de badkamer (jaren 70 v.v. een ligbad, toilet en wastafel), bijkeuken en garage/schuur, bijkeuken met meterkast, witgoed aansluitingen en trapopgang (met trapkast) naar de verdieping, 2e geheel betegelde badkamer met douchecabine, toilet, radiator en wastafel.
Aanbouw: portaal, cv-ruimte/berging, bijkeuken, 3 bergingen/woonruimten welke voorzien zijn van verwarming, tegelvloeren en stucwerk wanden en -plafonds. Via de tuin te bereiken berging.
Inpandige garage met voormalige stalruimten en een berging. Met een losse trap is de grote bergzolder op de verdieping bereikbaar.
VERDIEPING: overloop met muurkast, 3 slaapkamers met houten lambriseringen en muurkasten, waarvan 1 te volledig aan renovatie toe is. De mogelijkheid bestaat om vanuit deze kamer een doorgang te creëren naar de bergzolder, waar dan eventueel meerdere slaapkamers en/of badkamer gerealiseerd kunnen worden.

BUITENGEDEELTE: Op het perceel zijn nog restanten en funderingen van schuren en enkele kleine opstallen aanwezig. Deze zijn niet verwijderd om zo de mogelijkheid open te houden om zonder nieuwe vergunning deze opstallen in ere te herstellen.

BIJZONDERHEDEN:
- grote inhoud: ca. 1485 m3;
- ruim perceel van maar liefst 1935 m2;
- alle ramen aan de voorzijde en linker gevel zijn voorzien van kunststof ramen met isolerende beglazing.;
- recente cv-ketel;
- rijke geschiedenis;
- mooie locatie voor uw droomwoning!
Lees meer Verberg