Hoek gelegen ruim halfvrijstaand woonhuis met garage, carport en serre.

Verkocht Roggel Korenbloemstraat 43
Op hoek van de Korenbloemstraat - Kruissingel, vlakbij het centrum van Roggel, is deze leuke enigzins gedateerde halfvrijstaande woning gelegen. De woning beschikt onder andere over een aanbouw, inpandig bereikbare garage en een carport.
De woning telt drie slaapkamers en heeft een vlizotrap naar de zolder. De ruime achtertuin is op het Noordwesten gelegen en heeft een eigen toegang vanuit de Kruissingel. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1975 en is opgetrokken uit baksteen (spouw) en de aangebouwde serre is van kunststof en omstreeks de jaren 90 gerealiseerd.

Indeling:

BEGANE GROND: Via de carport bereikt u de voordeur met hier de entree/hal. Deze hal met tegelvloer, meterkast (gas-, water- en elektra meter, glasvezel), half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje geeft toegang tot de keuken, woonkamer en heeft een trapopgang naar de verdieping. De hal is afgewerkt met een lichte tegelvloer die doorloopt over de gehele begane vloer, spachtelputz wanden en toegang tot de 1e verdieping.
De rechte woonkamer is aan de ... voorzijde van de woning gelegen en heeft veel lichtinval door grote raampartijen aan de voorzijde van de woning. Verder heeft de woonkamer een lichte tegelvloer, stucwanden (granol) en een gespoten plafond. De raam in de woonkamer is eveneens voorzien van een (elektrisch bedienbaar) rolluik. Vanuit de woonkamer bereikt u, via een portaal met trapkast de keuken.
De gesloten keuken heeft boven- en onderkasten, een betegelde achterwand en een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vlakbed afzuigkap, koel/vries combinatie en een oven. In de keuken bevindt zich het toegangsluik tot de kruipruimte. Achter de keuken een serre gerealiseerd waarvan de vloeren doorlopen. Deze ruimte heeft een prima zicht op de tuin en extra lichtinval door de grote schuifpuien. Tevens fungeert deze ruimte als doorgang naar de garage.
De garage is voorzien van een tegelvloer, kunststof schroten plafond, stalen kantelpoort, vaste wastafel en voldoende elektra-aansluitingen.

1e VERDIEPING: Via de hal is er een trapopgang naar de 1e verdieping die uitkomt op een ruime overloop met hier drie slaapkamers en een badkamer. De trap, overloop alsmede de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, de wanden en plafonds zijn afgewerkt met structuurwerk.
De volledig betegelde badkamer (jaren 90) is voorzien van een douche, duoblok closet en vaste wastafel. De badkamer is tevens voorzien van een witgoedaansluiting.

2e VERDIEPING: Via vlizo trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op deze verdieping/bergzolder is een extra (4e) slaapkamer met dakraam en bergruimte in de knieschotten te realiseren. Verder is op deze verdieping de cv-ketel (Nefit Topline HR combi uit 2007) aanwezig.

BUITENGEDEELTE: De volledig omheinde tuin is ligt op het Noord-Westen en is aangelegd met gazon en plantenborders. Deze ruime prettige tuin is voorzien van een eigen achterom (afsluitbare achterom) door middel van een pad door het gemeente plantsoen aan de Kruissingel.




BIJZONDERHEDEN:
- De woning is voorzien van een aanbouw (serre) welke inpandig toegang geeft tot de garage;
- De woning is deels voorzien van isolatieglas en grotendeels voorzien van rolluiken;
- Inpandig bereikbare garage (18 m2) waarvoor een carport is gelegen;
- Ruime tuin gelegen op Noordwesten met zij ingang via de Kruissingel;
- Nieuwe Nefit trendline cv-ketel (2018);
- Stucwerk wandafwerking: granol, stucwerk en spachtelputz.

LIGGING: fijn wonen in een rustige woonstraat nabij de kern van Roggel met diens voorzieningen. Aan de zijkant van de woning grenst deze aan de gemeentelijke groenvoorziening waardoor de zij-ingang/tuinpad loopt.
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg