Commerciële ruimte met bovenwoning gelegen in de winkelkern van Roggel.

Verkocht Roggel Dorpsstraat 10
In het centrum van Roggel is dit vrijstaande winkelpand met aanbouw, garage en riante bovenwoning gelegen. De bovenwoning heeft 2 slaapkamers waarvan de 2e is gelegen op de zolderverdieping. Dit aantrekkelijk geheel is gelegen op een perceel van 435 m2 met veel privacy. Dit object is ideaal als belegging!!

Indeling:

SOUTERRAIN: provisiekelder (8 m2)

BEGANE GROND:
Entree, representatieve ontvangsthal voorzien van een authentieke tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de bovenwoning.

De winkel heeft een eigen toegang via een winkelpui aan de voorzijde van het pand. Uitkomend in een ruime L-vormige commerciële ruimte met houten parketvloer. Deze voormalige woonkamer-ensuite heeft een vloeroppervlakte van ca. 40 m2 en is deelbaar in twee vertrekken middels mooie glas-in-lood schuifdeuren. De tweede ruimte heeft een aparte ruimte (pashokje) waar tevens een meterkast is gesitueerd en heeft een toegang naar de kelder van de woning.
Aansluitend de dichte keuken (10,5 m2) voorzien van een tegelvloer met een greeploze ... inbouwkeuken met kunststof werkblad, anderhalf RVS spoelbak en inbouwapparatuur bestaande uit een afzuigkap, oven en een keramische kookplaat.
Via de keuken is de garage/berging inpandig bereikbaar. Deze ruimte is op dit moment in gebruik als winkelmagazijn en heeft een oppervlakte van ca. 18 m2 welke is voorzien van hardhouten openslaande garagedeuren, een gootsteen en aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er hier een geheel betegelde toiletruimte voorzien van een duoblok closet en fonteintje aanwezig en beschikt deze ruimte over een geïsoleerde vlierzolder van ruim 15 m2, welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

1e VERDIEPING/BOVENWONING:
Via een ruime overloop zijn een woonkamer, een keuken, badkamer en een slaapkamer bereikbaar. De woonkamer is aan de achterzijde van de bovenwoning gelegen en heeft onder andere een laminaatvloer een eigen balkon. De slaapkamer (ca. 11 m2) heeft eveneens een laminaatvloer. De badkamer van ruim 10 m2, is grotendeels betegeld en voorzien van een vaste wastafel, ligbad, douchecabine met thermostaatkraan en een toilet.

2e VERDIEPING:
via een vaste trap is een ruime en geïsoleerde zolderkamer bereikbaar. Deze ruimte van ca. 20 m2 is als slaapkamer te gebruiken en is voorzien van een laminaatvloer, 2 dakramen en diverse opbergruimten. Tevens bevindt zich op deze verdieping de stookruimte met hier de opstelling van de cv-ketel (Nefit HR Combi 1998).

BUITENGEDEELTE:
Het gehele terrein is volledig bestraat en heeft aan de oprit zijde een afsluitbare toegangspoort. De achtertuin is ruim 15 meter diep, op het zuidwesten gelegen en heeft veel privacy.BIJZONDERHEDEN:
- Pand is ideaal als belegging of wonen boven de eigen zaak;
- Ligging in het centrum van Roggel nabij een supermarkt en andere voorzieningen.

LOCATIE:
Heerlijk werken en wonen in het centrum te Roggel. Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied.
Lees meer Verberg