Halfvrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, ruime achtertuin met veel privacy.

Verkocht Roggel Molenweg 16
Nabij het centrum van het kerkdorp Roggel ligt op nog geen 150 meter van de winkelvoorzieningen deze ruime en goed onderhouden halfvrijstaande gezinswoning. De woning is voorzien van een uitbouw waarin de eetkamer en de bijkeuken zijn gelegen en is verder uitgevoerd met een vaste trap naar de 2e verdieping, separate garage en terrasoverkapping.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met diagonaal gelegde tegelvloer, volledig betegeld toilet met fonteintje (ca. 2010) en meterkast (automaatgroep) en trapkast.
Via de hal zijn de woonkamer en de keuken bereikbaar. In de sfeervolle doorzon woonkamer wordt uw aandacht direct naar de fraaie met natuursteen afgewerkte open haard getrokken. De woonkamer is verder voorzien van een fraaie houten parketvloer welke aan de achterzijde van de woonkamer in de aanbouwde tuinkamer (1980) doorloopt. De woonkamer en tuinkamer zijn af te splitsen door openslaande tuindeuren. De tuinkamer heeft veel licht inval en zicht op de achtertuin door grote raam ... aan de achterzijde. Het zijraam heeft een fraai glas-in-lood glas. Via een deur kunt u van hieruit doorlopen naar de bijkeuken.

De in 2008 vernieuwde keuken is modern van opzet en uitgevoerd met een recht keukenblok welke is voorzien van een granieten werkblad, een 4-pits gaskookplaat, vlakbed afzuigkap, koelkast en combi magnetron. De vloer is doorlopend en dus gelijk aan de vloer in de hal/entree.

Achter de keuken, in de aanbouw, is de bijkeuken gelegen. Deze is eveneens voorzien van de diagonaal gelegde tegelvloer en uitgevoerd met een royale lichtstraat in het plafond, witgoedaansluitingen, wasbak en een loopdeur naar de tuin.

1e VERDIEPING:
Trapopgang naar de 1e verdieping met hier 4 slaapkamers welke allen zijn uitgevoerd met vinylvloeren, gestucte wanden en plafonds en kunststof kozijnen (2007) met rolluiken. In de 3e slaapkamer is een tochtdeur aanwezig waarachter de trapopgang is gesitueerd naar de 2e verdieping.
De geheel betegelde badkamer (ca. 1998) staat op de originele plek en is uitgevoerd douchecabine en wastafelmeubel.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze royale zolder met betonnen dek beschikt over veel bergruimte en is uitermate geschikt voor het realiseren van een 5e slaapkamer. Tevens is er de cv-ketel opgesteld (Nefit Ecomline HR 2000).







BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woning treft u een nette, op het zuiden gelegen achtertuin met eigen afsluitbare achterom. De van hieruit bereikbare garage is deels in spouw gemetseld en heeft een platdak (beton dek), trespa boeidelen, stalen kantel poort en elektra aansluitingen (binnen afmeting: ca. 6,5 x 3.4 meter). Achter de garage is een fraaie pergola opgezet waar men ideaal uit de wind en zon kunt zitten.

LIGGING:
Deze woning is in een doorgaande woonstraat gelegen nabij de N279 en tevens dicht bij het natuurgebieden de "Mussehook" en het bosrijke "Leudal". Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Kunststof kozijnen (m.u.v. de voordeur, achterom en garagedeur) met grotendeels isolatieglas (2003-2016);
- Rolluiken op de slaapkamers en een elektrische rolluik aan de voorzijde van de woonkamer;
- Aanbouw: spouwmuurisolatie, dakisolatie en deels glasisolatie;
- Jonge keuken ca. 2008;
- Plate daken 2001;
- Aan de achterzijde van de woning een overstek en een eigen achterom;
- De achterzijde is vrij gelegen en biedt dus veel privacy!;
- Korte afstand (150 meter van de winkelvoorzieningen).
Lees meer Verberg