Halfvrijstaand woonhuis met garage, ruime achtertuin met veel privacy.

Verkocht Roggel Burgemeester Mertensstraat 6
Bent u opzoek naar een betaalbare halfvrijstaande woning en bent u bereid om die woning naar uw eigen inzicht “up to date” te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze eenvoudige halfvrijstaande woning met tuinkamer en maar liefst 4 slaapkamers ligt nabij de voorzieningen van Roggel.

Indeling:

SOUTERRAIN:
ruime en praktische provisiekelder via de keuken bereikbaar.

BEGANE GROND:
hal/entree met vinylvloer, trapopgang, half betegeld toilet en meterkast. De gesloten keuken geeft toegang tot de woonkamer, kelder en aanbouw. De keuken met eveneens een vinylvloer, is half betegeld en heeft een eenvoudige recht eiken houten keukenblok opstelling met boven- en onderkasten, betegelde achterwand. Het keukenblok is uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven en koelkast. Tevens ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
De knusse doorzon woonkamer heeft een mooie laminaat vloer, gestuct plafond en een schouw.

De bijkeuken is in de halfsteens aanbouw gelegen en heeft een vinylvloer. In deze ruimte zijn de ... witgoedaansluitingen en de Cv-ketel geplaatst. Tevens heeft deze ruimte een toegang tot de garage en staat in open verbinding met de naast gelegen tuinkamer. De ruime tuinkamer heeft een grote pui in de achtergevel voorzien van een loopdeur waardoor er volop zicht op de achtertuin aanwezig is. Tevens is deze ruimte voorzien van een balken plafond en een lichtkoepel ten behoeve van extra licht inval.

De garage is eenvoudig doch ruim van aard en voorzien van openslaande houten garagedeuren, een met steenwol geïsoleerd plafond waarboven eterniet platen zijn bevestigd. Aan de achterzijde is een afgescheiden ruimte ingericht als werkplaats. Tevens is er een loopdeur naar het terras.

BUITENGEDEELTE:
Eenvoudige doch ruime achtertuin met terras van betontegels en omheind door middel van houten schutting. Op het terras is een terrasoverkapping geplaatst. Het lager gelegen gedeelte is in gericht met plantenborders en eveneens beton- en grindtegels.

1e VERDIEPING:
U treft hier 4 slaapkamers met vinylvloeren. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
De volledig betegelde badkamer is eenvoudig van uitvoering en voorzien van een douche en vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
via een (vlizo) losse trap te bereiken bergzolder.

LIGGING:
Deze woning is in een doorgaande woonstraat gelegen nabij de N279 en tevens dicht bij het natuurgebieden de "Mussehook" en het bosrijke "Leudal". Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
* Aanbouwen: tuinkamer en berging;
* Inpandig bereikbare garage;
* Ruime tuin met privacy;
* De gehele woning is voorzien van rolluiken;
* Deze woning is ideaal voor de handige klusser.
Lees meer Verberg