Royaal halfvrijstaand woonhuis met garage, zeer grote op het zuiden gelegen achtertuin met een onbetaalbaar uitzicht op de bosrand van het Leudal.

Verkocht Roggel Brugstraat 17
Vraagprijs op aanvraag.

Nabij het centrum van Roggel als mede de rand van het dorp vindt u deze ruime half vrijstaande woning met 4 slaapkamers, vaste trap naar de tweede verdieping en aangebouwde keuken. Deze woning is uniek vanwege zijn grote tuin en vrije uitzicht aan de achterzijde. Het perceel is maar liefst 638 m2 groot en heeft geen directe achterburen! Op loopafstand bent u zowel bij de voorzieningen in de kern van Roggel als ook midden in het rustige en mooie bosgebied.

INDELING:

Begane grond: U betreedt deze woning aan de voorzijde met hier een ruime hal/entree met plavuizenvloer, meterkast en toilet-ruimte. Het toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een duo-blok closet en fonteintje. De hal biedt toegang tot de verdieping en de woonkamer. De L-vormige woonkamer is uitgevoerd met vloerbedekking, stucplafond en wanden in schoonmetselwerk en heeft een oppervlakte van 34 m2. Grenzend aan de woonkamer is de keuken in de aanbouw gelegen. De gesloten keuken heeft een jong L-vormig keukenblok (ca. 2012), is half ... betegeld en heeft een buitendeur en een groot raam, welke zorgen voor veel licht inval. De fraaie keukenopstelling is voorzien van een RVS afzuigkap, 4-pits gasstel, elektrische oven, koelkast en een vriezer.

1e verdieping: Deze verdieping met overloop, telt 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een vaste wastafel, staand closet en een gerenoveerd ligbad met douchefunctie. De slaapkamers zijn ruim van opzet (ca. 8-,11- en 16 m2) en uitgevoerd met vloerbedekking, rauhfaser behang en schrootjes plafond.

2e verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste spiltrap waar u de overloop met cv-ruimte en bergruimte met witgoedopstelling bereikt. De in de cv-ruimte opgestelde ketel is een Nefit Ecomline HR combi uit 2001. Naast de voorzolder bevindt zich op deze verdieping een grote slaapkamer ( ca. 15 m2) met zijraam en bergruimte in de knieschotten.

Tuin: De ideaal op het zuiden gelegen achtertuin heeft een T-vorm en is op het breedste punt maar liefst 18 meter breed en ca. 45 meter diep en kent een uitstekende bezonning. Een riante gazon welke overgaan in perkjes en groenborders, die worden omsloten door een natuurlijke groene afscheiding, maken van deze tuin een plek met volop privacy. Gezien de oppervlakte van de achtertuin bestaat ook de mogelijkheid voor het plaatsen van bijvoorbeeld een zwembad, houden van een moes- of siertuin of zelfs creëren van een buitenverblijft in de vorm van een riante tuinhuis. Verder is de tuin ook nog voorzien van een eigen grondwater put. De extra lange oprit biedt plek voor 3 auto's, heeft een pad naar de voordeur en dient tevens als achterom.
Garage: de vrijstaande garage is in metselwerk vervaardigd en is uitgevoerd met een loopdeur en een stalen kantelpoort.


Ligging: Heerlijk rustig wonen aan de bosrand en de Roggelsebeek. Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

Bijzonderheden:
• Zeer royale tuin met magnifiek uitzicht en ideaal op het zuiden gelegen;
• Centraal gelegen in het dorp nabij de kern en op loopafstand van het bos;
• 4 slaapkamers van vaste trap naar de tweede verdieping;
• Vernieuwingen: keuken (2012), deels badkamer renovatie;
• Isolatie: dak, muur en deels dubbel glas en rolluiken;
• Kozijnen: hardhout;
• Cv-installatie: Nefit Ecomline HR combiketel 2001;
• Ruime garage en een lange oprit geschikt voor zeker 3 auto's.
Lees meer Verberg