Vrijstaand woonhuis met aanbouw en vrijstaande grote garage met berging, vrije ligging op 1210 m2 eigen grond met veel privacy.

Verkocht Roggel Roligt 5
In het buiten gebied tussen Heythuysen en Roggel gelegen vrijstaand woonhuis met aanbouw en vrijstaande grote garage met berging, vrije ligging op 1210 m2 eigen grond met veel privacy.


Indeling:
Souterrain: provisiekelder.

Begane Grond: Aan de voorzijde van de woning gesitueerde entree met vloerbedekking, trapopgang naar de 1e verdieping; eetkamer met meterkast en toegang tot de kelder, woonkamer en keuken. Woon-/zitkamer met vloerbedekking en hardhouten raam aan de voorzijde van de woning. Achter de woonkamer gelegen slaapkamer/kantoortje. Half open keuken uit 1992 bestaande uit twee tegenover elkaar gelegen keukenblokken. De apparatuur bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Tegenover de keuken is de badkamer/doucheruimte gelegen. Deze geheel betegelde ruimte is voorzien van een inloopdouche uit 1992. Naast de doucheruimte is treft u het toilet. Dit ruimte is eveneens geheel betegeld en voorzien van een duoblok closet en fonteintje.
In de aanbouw gelegen zij-ingang met kastenwand en een ruime bijkeuken. ... Deze bijkeuken is voorzien van witgoed aansluitingen op hoogte, loopdeur naar de achtertuin en een cv-ruimte met cv-ketel.

1e Verdieping:
Via de met vloerbedekking beklede trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier een korte overloop met trapkast en toegang tot de 2 slaapkamers. Zowel de hoofdslaapkamer als de tweede slaapkamer zijn uitgevoerd met vloerbedekking. De twee slaapkamer is tevens voorzien van een ingebouwde kaste nwand.

Buitengedeelte:
Grote tuin rondom met o.a. een verharde oprit/terrein, gazon en aan de achterzijde een afgesloten deel met boomopstand. Vrijstaande stenen schuur met dubbele garage alsmede een grote werkplaats/berging met een eenvoudige keukenblok met wateraansluiting.

Bijzonderheden:
- vrije ligging;
- grote tuin veel privacy;
- grotendeels hardhouten kozijnen met isolerende beglazing 1992
- keuken en sanitair: 1992.
- cv-ketel 2012.

Ligging: deze woning is gelegen nabij zowel de kern en voorzieningen van Roggel als van Heythuysen. Op korte afstand bevinden zich ook de steden Roermond en Weert.
Lees meer Verberg