Vrijstaande levensloopbestendige woning nabij centrum van Roggel

Verkocht ROGGEL Baetserveldsingel 69
Vrijstaande levensloopbestendige woning met slaap-en badkamer op de begane vloer, gelegen nabij centrum van Roggel.

INDELING:

SOUTERRAIN:
Volwaardige en ruime kelderverdieping met tegelvloer. Deze praktische ruimte is bereikbaar via de bijkeuken en heeft een oppervlakte van ca. 21 m2!

BEGANE GROND:
U betreedt deze woning via de grootse hal/entree die u meteen een warm welkom bezorgd. Wat ook meteen opvalt is de mooie lichte tegelvloer die diagonaal is gelegd en doorloopt over de gehele begane grond.
In de hal bevindt zich de meterkast, mooie hardhouten open trapopgang naar de 1e verdieping, volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, praktische garderobenis en toegang tot de woonkamer, slaap-en badkamer.

De ruime L-vormige woonkamer, met veel lichtinval, met name door de schuifpui aan de achterzijde. Hierdoor heeft u vanuit het zitgedeelte ook een mooi overzicht over de fraai aangelegde achtertuin.
De woonkamer is voorzien van spachtelputz stucwerk op de wanden en het plafond met mooie sierlijst afwerking ... langs plafond en gordijnrails.

Via deur met glasinzet is er toegang tot de eetkeuken met mooie lichte L-vormige opstelling voorzien van boven en onder kasten en een zwart kunststof blad. De keuken is uitgevoerd met het volgende inbouwapparatuur, te weten een afzuigkap, een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een combi magnetron.
De keuken is groot genoeg om naast het raam nog een eettafel te plaatsen. Dus ook vanuit deze ruimte heeft u een mooi overzicht over de tuin.

Vanuit de keuken toegang tot de achterbouw/bijkeuken en de inpandige bereikbare garage met tegelvloer, wasbak met bovenkastjes en openslaande houten garagedeur naar de oprit. De garage heeft een oppervlakte van ca. 20 m2. In de bijkeuken is de witgoedopstelling en kunt u gebruikmaken van een praktische voorraad-/poetskast. Hiernaast bevindt zich een extra toilet met fonteintje. In de bijkeuken bevindt zich tevens toegang tot de kelder en de achtertuin.

Vanuit de hal/entree heeft u ook toegang tot de op de begane grond gelegen slaap-en badkamer. De slaapkamer heeft een mooie laminaatvloer en hoge ramen aan de voorzijde van de woning, strak gestucte wanden en plafond met sierlijst afwerking langs plafond en gordijnrails.
Naast de ouderslaapkamer is de volledig betegelde badkamer gelegen. De sanitaire ruimte is uitgevoerd met een ingebouwde douche met glazen deur, ligbad, design radiator, wastafel met planchet, spiegel met lampjes en inbouwkast met glazen planchetten.






1e VERDIEPING:
Vanuit de hal via hardhouten trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier een ruime betegelde overloop. Op de verdieping kunt u gebruik maken van 3 slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn uitgevoerd met een donkere vinylvloer en schuifkasten in de knieschotten, waarvan 1 kamer nu in gebruik is als kantoor ruimte.
De grote slaapkamer-/hobbyruimte heeft een lichte vinylvloer, opstelling cv-ketel en aan een zijde bergruimte in het knieschot.
Naast een badkamer op de begane grond heeft u tevens een volledig betegelde badkamer op de verdieping. Deze ruimte is voorzien van een 2e toilet en wastafel en heeft een aansluiting tot het desgewenst creëren van een douchegelegenheid.

2e VERDIEPING:
via een vlizotrap op de overloop bereikbare bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
Aan de achterkant van de woning is een mooi en sfeervol afdak gemaakt met gemetselde bogen en raam.
Fraai aangelegde en zeer verzorgde tuin met beklinkerd terras, gazon, plantenborders en groot tuinhuis en glazen kas.

BIJZONDERHEDEN:
* Levensloop bestendige woning met slaap-en badkamer op de begane grondvloer;
* Hoogwaardige materiaal keuze;
* Zeer energiezuinige woning!;
* Hardhouten kozijnen (draai/kiepramen) met ingebouwde roedeverdeling en ingebouwde rolluiken;
* 3 toiletten (2x begane grond 1x verdieping);
* Ruime kelder aanwezig;
* Instapklare woning;
* Fraai aangelegde en verzorgde achtertuin met sfeervol afdak, tuinhuis en kas.
Lees meer Verberg