Halfvrijstaand woonhuis met garage/berging, serre en tuin op het zuiden, op loopafstand van de dorpskern van Roggel.

Verkocht ROGGEL Dresenstraat 29
Op diverse onderdelen te renoveren.
Op een mooie en rustige locatie, vlakbij het centrum van Roggel, is deze leuke twee-onder-een-kapwoning gelegen. De woning beschikt op de begane grond over veel leefruimte, mede doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd. Deze uitbouw kan prima dienen als speelkamer voor de kinderen of als een gezellige tuinkamer. De open keuken is omstreeks 2005 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kunt u de royale praktische bijkeuken met kastenwand en de inpandige berging bereiken. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met ligbad met douchescherm. De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich een zolderkamer. Deze kamer kan eventueel dienen als vierde slaapkamer van de woning. De privacy biedende achtertuin is opnieuw aangelegd (2013) met gazon en sierbestrating. Daarnaast is een gezellige houten terrasoverkapping gerealiseerd. Al met al kan deze woning worden gezien als een volwaardige gezinswoning met volop leefruimte op de ... begane grond.
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1989 en is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het zadeldak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de eerste en tweede verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2006, merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is op de begane grond voorzien van dubbele beglazing, op de eerste verdieping en tweede verdieping van enkele beglazing in houten, aluminium en kunststof kozijnen. Dak,- vloer- en spouw isolatie zijn toegepast. Omstreeks 2008 is de bitumineuze dakbedekking vervangen.

Indeling:

BEGANE GROND: U betreedt de woning via de entree/hal met meterkast (gas-, water- en elektra meter, glasvezel). Half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje De hal is afgewerkt met een natuursteen vloer, gedeeltelijk steenstrips en gedeeltelijk structuurwerk wanden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de kruipruimte.
De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen aan de voorzijde van de woning. Verder heeft de woonkamer een mooie tegelvloer die doorloopt over de beneden verdieping , spachtelputz wanden en schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer bereikt u de open keuken.
De open keuken heeft boven en onderkasten en een betegelde achterwand, spotjes met led verlichting en kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven.
Vanuit de keuken komt u in de royale bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen, praktische schuifkastenwand.
De open tuinkamer is voorzien van wanden met schoonmetselwerk, stucwerk plafond en een grote aluminium schuifpui. Deze tuinkamer kan prima dienen als eetkamer, speelkamer voor de kinderen of als kantoor/hobbyruimte.






1e VERDIEPING: Via de hal trapopgang naar de 1e verdieping met hier drie slaapkamers en een badkamer. De overloop alsmede de slaapkamers zien van voorzien van vinylzeil vloer, de wanden zijn afgewerkt met structuurwerk en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met spatscherm en vaste wastafel.

2e VERDIEPING: Via vaste trap bereikbare zolder met hier een extra slaapkamer met dakraam, vinylzeil, en een vaste wastafel. Tevens zijn op de zolder de cv-ketel en mechanische ventilatie unit opgesteld.

BUITENGEDEELTE: De tuin is ligt op het zuiden en is omstreeks 2013 opnieuw aangelegd met sierbestrating, gazon en gedeeltelijk vernieuwde schuttingen. In de achtertuin is tevens een houten terrasoverkapping (2013) aangebracht.

Inpandige berging (voormalige garage). Deze berging is inpandig bereikbaar, voorzien van een dubbele garagedeur en aangesloten op de voorzieningen water en elektra. Daarnaast is een uitstort gootsteen aanwezig. Aan de voorzijde van de woning treft u een praktische overstek over de voordeur.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning dient op diverse onderdelen te worden gerenoveerd te worden;
- De woning is voorzien van een royale uitbouw aan de achterzijde;
- recentelijk gerealiseerde terrasoverkapping (omstreeks 2013);
- vernieuwde cv-combiketel en keuken (omstreeks 2006);
- de voor- en achtertuin zijn opnieuw aangelegd (omstreeks 2013).
Lees meer Verberg