Halfvrijstaand woonhuis met garage

Verkocht ROGGEL Dresenstraat 14
Tegenover het "Helmusplein" (groene speelweide) gelegen en met recht instapklare woning te Roggel. Deze halfvrijstaande woning heeft een zeer ruime garage en berging (samen ca. 29m2), is zeer net afgewerkt en heeft een vaste trap naar de 2e verdieping waar u een 4e slaapkamer treft. Bijzonder zijn de fraaie tuin en de hoogwaardige en luxe badkamer. Kom gerust kijken en overtuig uzelf!

INDELING:

BEGANE GROND: hal/entree met doorlopende hoogwaardige "metroflor" en meterkast; gesloten sfeervolle keuken met recht keukenblok, welke is voorzien van het volgende inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vaatwasser, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Deze gezellige keuken is tevens uitgevoerd met rolluiken en heeft vrij uitzicht op een speelveldje.
De L-vormige woonkamer met eethoek (centraal) en zithoek aan de achterzijde van de woning gelegen, is geheel voorzien van een stucwerk wanden en plafond. De achterzijde heeft eveneens een loopdeur naar het overdekte terras. In het midden van de woonkamer is de toegang tot het portaal met ... hier een toiletruimte (ca. 2000) en opgang naar de verdieping. Het toilet is luxe uitgevoerd, half betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Via een lichte en luwe trap met extra bergruimte bereikt u de verdieping.

1e VERDIEPING: de overloop is erg licht dankzij een zijraam in de gevel en is verder uitgevoerd met een duurzame doorlopende vinylvloer; verder treft u op deze verdieping 3 ruime slaapkamers met bergruimte in de knieschotten en een luxe badkamer. De vertrekken zijn in 2008 geheel gestuct (leidingen weggewerkt!).
De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen is voorzien van een dakkapel welke is uitgevoerd met rolluiken. De "Velux" dakvensters op de slaapkamers aan de achterzijde zijn in 2009 vernieuwd. De afmetingen van de slaapkamers zijn: 13,5 + 13,5 en 7,2 m2. Tevens treft u op deze verdieping een fraaie, in 2007 vernieuwde badkamer welke geheel is betegeld. Deze met recht mooie badkamer is uitgevoerd met een ligbad met douchefunctie (v.v. rainshower en thermostaatkraan), wastafelmeubel, wandcloset, elektrische vloerverwarming en design radiator.

2e VERDIEPING: via een vaste trap is ook de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping is ingedeeld met een overloop met eveneens een zijraam, afgesloten cv-/wasruimte (met opstelling Vaillant cv-ketel) en een fraaie zolder-/slaapkamer. De slaapkamer heeft de zelfde vinylvloer dan de slaapkamers op de 1e verdieping, dakvenster en veel ruimte in de knieschotten en inbouw(kleding)kasten. Deze ruimten zijn in 2008 afgewerkt met hoogwaardige schuifkastdeuren en de plafonds zijn extra geïsoleerd.

BUITEN GEDEELTE: De achtertuin is op het oosten gelegen, is fraai onder architectuur aangelegd en kenmerkt zich door zijn een overdekt terras, gazon, planten borders, loungehoek en mooie tuinelementen en is toegankelijk via de garage met berging en de woonkamer. De gehele tuin is omheind door gemetselde penanten met tussengelegen houten schuttingen. De tuinaanleg is in 2006 gerealiseerd.
De aan de achterzijde gelegen berging is uitgevoerd met een tegelvloer, zolderluik, witgoedaansluitingen, verwarming en toegang tot de garage.
De praktische garage heeft een stalen kantelpoort en loopdeur, verwarming, elektra- en wateraansluitingen.

BIJZONDERHEDEN:
* fraaie rustige ligging aan een speelveldje;
* geheel afgewerkt en instapklaar;
* mooi aangelegde en door een tuinarchitect ontworpen achtertuin;
* luxe sanitair;
* gesloten eetkeuken;
* extra lange garage met berging/wasruimte en bovengelegen vliering.
Lees meer Verberg