Hoekwoning met serre en berging, nabij het centrum van Roggel.

Verkocht Roggel Koppelstraat 79
Fraaie hoekwoning met onder andere een serre, berging, 4 slaapkamers en vaste trap naar 2e verdieping. De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen, ingebouwde rolluiken, kunststof gevelbekleding en een kunststof voordeur. De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Roggel, in de directe nabijheid van de uitvalswegen. De provinciale weg Horn – Meijel is binnen 1 minuut bereikbaar. Roggel heeft een centrale ligging op een 10-tal kilometers van de steden Weert en Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.
(INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEID TOT VERBREDING VAN DE TUIN!)INDELING

Souterrain:
Extra lange provisiekelder bereikbaar via de keuken.

Begane grond:
U betreedt de woning via de voorgevel. De hal/entree is uitgevoerd met een houten parketvloer, meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer.
De fraaie doorzon woonkamer is eveneens uitgevoerd met een parketvloer en heeft stucwerk ... wanden en plafond. Tevens is er een sfeervolle schouw aanwezig.
Toegang tot de gesloten keuken met eiken keuken in rechte opstelling met boven en onderkasten, betegelde achterwand. De keuken is verder voorzien van een afzuigkap, keramische kookplaat. De keuken heeft een parketvloer en een praktische kelderkast. Vanuit keuken toegang tot de Aluminium serre. Deze serre is in 1998 geplaatst en is in 2008 voorzien van een zonnescherm en schuifhor.
Achter de serre nog een praktische, inpandig bereikbare berging gesitueerd. Deze halfsteens berging heeft aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin en is uitgevoerd met een wateraansluiting en wastafel.1e Verdieping:
De overloop, met krukvloer, geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. 2 van de 3 slaapkamers zijn voorzien van praktische muurkasten. Alle slaapkamer zijn onlangs voorzien nieuw stucwerk wandafwerking. Tevens zijn de kamer uitgevoerd met ingebouwde rolluiken. 1 slaapkamer heeft een vaste wastafel. Verder is er een trapopgang en een Volledig betegelde nette badkamer met een douche cabine, 2e (wand) toilet, verwarming en badkamermeubel.

2e Verdieping:
Via vaste trap toegang tot de zolder. Voorzolder met opstelling cv-ketel en een met schroten afgetimmerde zolderkamer welke als 4e slaapkamer is te gebruiken. Deze ruimte is nl voorzien van een dakvenster, verwarming en bergruimte in de knieschotten.


Buitengedeelte:
Ommuurde achtertuin met poort voor toegang achterom. Er is een mogelijkheid de tuin uit te breiden. Informeer hiervoor op kantoor voor de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- hoekligging;
- serre "van der Linden" 1998 met zonnescherm (2008);
- Parketvloer gang/woonkamer/keuken (2006);
- 4 slaapkamers (incl. zolderkamer welke via een vaste trap te bereiken is);
- de 3 slaapkamers op de verdieping zijn onlangs voorzien van nieuw stucwerk wandafwerking;
- Extra lange provisiekelder;
- "Greenpower" muurisolatie incl. impregneer en garantie (2011);
- "Weru" kunststof kozijnen 1993 met ingebouwde rolluiken;
- Nieuwe (2016) "Remeha" huur cv-ketel (€ 29,- p/mnd)Lees meer Verberg