Instapklare vrijstaande woning met inpandige garage gelegen op ruim perceel

Verkocht ROGGEL Tramstraat 45
Aan de Tramstraat 45 te Roggel staat deze hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage. Deze woning is gelegen op ruim perceel van maar liefst ca. 930 m2 met fraai aangelegde achtertuin met mooie vijver.

INDELING:
U betreedt de woning via de oprit aan de voorzijde van de woning met hier de hal/entree met meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje.
Doorlopende tegelvloer over de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.

Doorzon-woonkamer met strak stucwerk en plafond en sfeervolle open haard. Aan de achterzijde van de woonkamer dubbele openslaande deuren naar het terras. (gebruiksopp. ca. 60 m2)

Gesloten keuken (ca, 9 m2) met lichte inbouw keukenblok welke is uitgevoerd met een kunststof aanrechtblad, wasemkap, keramische kookplaat en koelkast. De keuken beidt voldoende ruimte voor een eettafel en heeft toegang tot de verdiepte kelderkast en bijkeuken.
De verdiepte trapkast heeft tevens toegang tot de kruipruimte welke onder de gehele woning door loopt.

Bijkeuken: doorlopende ... tegelvloer en witgoedaansluitingen en loopdeur naar de tuin.
Ruime inpandig bereikbare garage met tegelvloer, verwarming, cv-ketel opstelling, wastafel en elektrisch bedienbare en geïsoleerde (Crawford) sectionaal poort aan de voorzijde en dubbel openslaande tuindeuren aan de achterzijde. Deze ruimte is multifunctioneel en eventueel als extra woonvertrek in te delen. (afmeting: 6,40 x 3,89)

1e VERDIEPING:
Via trapopgang toegang tot de 1e verdieping met ruime overloop en doorlopende laminaatvloer. Deze verdieping telt 2 slaapkamers en een volledig betegelde moderne badkamer met ligbad in hoekopstelling, douchecabine, 2e toilet (wandmodel) en wastafel. Het plafond is gestuct en voorzien van spots. De slaapkamers zijn ruim van opzet, te weten (beide ca. 17 m2).

2eVERDIEPING:
Via mooie Eikenhouten designtrap heeft u toegang tot de 2e verdieping. Deze verdieping is uitgevoerd met vloerbedekking en aan voor en achterzijde gevelraam. Deze verdieping is deels in gebruik als kantoor (ca. 8,5 m2) en deels als slaapkamer (ca. 17 m2).

BUITENGEDEELTE:
De mooie grote achtertuin biedt veel privacy en is aangelegd met sierbomen, plantenborders, een groot gazon, een fraaie vijver en ruim terras.BIJZONDERHEDEN:
* Instapklare vrijstaande woning op ruim perceel;
* Zeer goed isolatiepakket;
* Er is gebruikgemaakt van onderhoudsarme materialen zoals trespa boeidelen en aluminium kozijnen;
* Moderne badkamer;
* Vloerverwarming;
* Aluminium kozijnen met draai/kiepraam en nagenoeg geheel voorzien van ingebouwde rolluiken (begane grond elektrisch bedienbaar).
* Inpandig bereikbare garage met tegelvloer en dubbele tuindeuren;
* Grote fraai aangelegde tuin met veel groen.
* Bij de bouw van de woning is rekening gehouden met een uitbreiding van de woonoppervlakte aan de achterzijde van de woning. Leidingen, verwarmingsketel, meterkast etc. zijn zonder hak- en breekwerk in de woning te bereiken. De fundering onder de terrasmuurtjes is stevig genoeg om muren op te plaatsen. Het is dus mogelijk om de woonoppervlakte op de begane grond eenvoudig te vergroten met ca. 60 m2, zonder dat dit ten koste gaat van de tuin.
Ook kan er een uitbreiding worden gerealiseerd op het dak van de garage en bijkeuken. Dit levert een extra woonoppervlakte op van ca. 30 m2. Ook hiervoor geldt dat de leidingen, verwarmingsketel, meterkast etc. zonder hak- en breekwerk in de woning te bereiken zijn.Lees meer Verberg