halfvrijstaand woonhuis met berging

Verkocht Roggel Burgemeester Mertensstraat 31
Bent u opzoek naar een betaalbare halfvrijstaande woning en bent u bereid om die woning naar uw eigen inzicht op enkele punten “up to date” te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze eenvoudige halfvrijstaande woning met separate berging is o.a. voorzien van kunststof ramen met HR++ isolerende beglazing, een nieuwe Nefit Topline cv-ketel uit 2011 en een vaste trap naar de 2e verdieping met dakkapel.

Indeling:

SOUTERRAIN: ruime provisiekelder (droog)

BEGANE GROND: hal/entree met laminaatvloer, trapopgang, toilet (duoblok, half betegeld) en meterkast (4X automaatgroepen, waarvan 1x voor verdieping en dubbeltarief elektrameter). De eenvoudige gesloten keuken geeft toegang tot de woonkamer, kelder en aanbouw. De keuken is half betegeld, deels voorzien van een houten lambrisering en heeft een eenvoudige rechte keukenblok opstelling, los fornuis en afzuigkap.
De knusse doorzonwoonkamer heeft een vinyl vloerbedekking, een schouw (wellicht dicht gestort), kunststof kozijnen, granol wandafwerking en mdf schroten. ... Afmeting:
De bijkeuken is in de halfsteens aanbouw gelegen, heeft een systeem plafond en heeft een zijdeur naar de tuin. Hier treft men de Nefit Topline HR combi cv-ketel aan en zijn er witgoedaansluitingen. (vocht doorslag vanwege oude planten/bloembak. Raam is ouder= woningstichting).
TUIN: eenvoudige en op te renoveren achtertuin met eenvoudig terras van betontegels, gazon en een achterom (schuttingen..). De betonplaten schuur heeft een zijdeur, betonvloer en asbestvrije golfplaten dak. Afmeting: ca. 7 x 3 meter.

1e VERDIEPING: ruime overloop met vinyl vloerbedekking, granolwandafwerking en een zijraam voor extra lichtinval. U treft hier 3 slaapkamer, waarvan de 3e slaapkamer een trapopgang naar de 2e verdieping heeft.
De slaapkamers hebben tevens een vinyl vloerbedekking en behangen wanden alsmede een muurkast.
De badkamer is eenvoudig van uitvoering en voorzien van een douche en vaste wastafel.

2e VERDIEPING: via een vaste trap welke in 2001 is gerealiseerd bereikt u de voorzolder met kastruimte en de zolder kamer met dakkapel. Deze verdieping is voorzien van laminaatvloer en verwarming. Afmeting:

BIJZONDERHEDEN:
• 2000: kunststof ramen met HR++ beglazing;
• 2001: dakisolatie + vaste trap naar 2e verdieping + dakkapel met kunststof raam;
• 2008: gehele woning granol wandafwerking en mdf-schrotenplafonds;
• 2011: Nefit Topline cv-ketel;
• Na 2000 zijn de asbestplaten van de berging vervangen door asbestvrij plaatwerk.
Lees meer Verberg