Karakeristiek tussen gelegen woonhuis met separate dubbele garage.

Verkocht Roggel Markt 4
sfeervolle tussenwoning gelegen in het hart van het dorp Roggel nabij een supermarkt, dokter, slagerij, boekhandel, groenteboer en bloemist. De woning is van binnen verrassend ruim, telt 4 slaapkamers en heeft zelfs een vaste trap naar de 2e verdieping met hier de mogelijkheid tot nog een extra kamer. Aan de achterzijde vindt u een ruime tuin, dubbele garage en een parkeerplaats.

Indeling:

SOUTERRAIN: verdiepte kelderkast v.v. elektra groepen/meter, water- en gasmeter;

BEGANE GROND: hal/entree met terrazzovloer, trapopgang; slaap-/hobbykamer met vloerbedekking, schouw en kunststof kozijn v.v. rolluik; woonkamer met laminaatvloer en schouw; open keuken gelegen in de aanbouw v.v. een rechte inbouw keukenblok welke is uitgevoerd met een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap; L-vormig portaal met cv-ketel en loopdeur naar de tuin; Via het portaal is de badkamer, toilet en wasruimte bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een open douche en vaste wastafel. Het toilet is geheel betegeld en voorzien ... van een duoblok closet. De achtertuin (met achterom) is voorzien van een terras, gazon en looppad naar het parkeerplaats en de dubbele garage met twee stalen kantel poorten en een loopdeur. Aan de achterzijde van het perceel ligt een gezamenlijk parkeer terrein (met een erfdienstbaarheid).

VERDIEPING 1: overloop met vloerbedekking; 3 slaapkamers; portaal met trapopgang naar de zolderverdieping.
VERDIEPING 2: via een vaste trap en vide bereikbare ruime bergzolder.

BIJZONDERHEDEN:
* Centraal in de kern van Roggel op een fraaie locatie gelegen;
* Groot perceel met diepe tuin, dubbele garage en parkeerplaats;
* Ruime woning met 4 slaapkamers: 1 slk op de begane grond en 3 op de verdieping, mogelijkheid tot een extra slaapkamer op de tweede verdieping;
* totale inhoud incl. bijgebouwen (garage): 448 m3. Alleen het woonhuis: 363 m3. (Er is een meetrapport aanwezig).

Lees meer Verberg