Vrijstaande levensloop bestendige woning, vrije ligging op 1800 m2 eigen grond met veel privacy.

Verkocht Roggel Mortel 43
Vrijstaande levensloop bestendige woning, vrije ligging op 1800 m2 eigen grond met veel privacy.


Indeling:
Begane Grond:

Hal met vloerbedekking, trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, half betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de hal via dubbel openslaande deuren met glas toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met authentieke gaskachel en aan de achterzijde openslaande tuindeuren met toegang tot de tuin.
Via dubbel openslaande deuren met glas toegang tot ruimte die nu in gebruik is als kantoor, maar die ook als slaapkamer kan dienen op de begane vloer.
Centraal gelegen keuken met vinylvloer, gaskachel en hoek met kastopstelling boven en onderkasten en gaskookplaat. Vanuit deze kamer toegang tot de kelder, hal, woonkamer, bijkeuken en badkamer.
Bijkeuken met witte tegelvloer keukenblokje met onderkasten met lades en 3 boven kasten en half betegelde achterwand, aanrecht met dubbele rvs wasbak en boiler (huur).
Achterbouw/wasruimte met witte tegelvloer met hier de witgoedaansluitingen en toegang tot de berging of naar ... buiten naar de tuin.
Volledig betegelde badkamer (2000), achter de keuken gelegen, met inloopdouche met thermostaatkraan en glazen douche deur, 2e toilet, wastafel met spiegel en hang kastje.

1e Verdieping:
Via trapopgang met traploper met roedes toegang tot de 1e verdieping met hier overloop met vloerbedekking. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met vinyl vloer en behang wandafwerking en een badkamer met douche


Buitengedeelte:
Grote tuin met veel privacy, kas,
Vrijstaande stenen garage met kanteldeur, betonvloer en verlichting.

Bijzonderheden:
- vrije ligging;
- grote tuin veel privacy;
- geheel kunststof kozijnen 92-99;
- geen cv-systeem aanwezig.
Lees meer Verberg