Vrijstaand woonhuis met garage

Verkocht NUNHEM Sint Servaasweg 22
Nabij natuurgebied Leudal gelegen vrijstaande woning met rondom fraaie tuin en vrijstaande garage.

INDELING:

SOUTERRAIN:
provisiekelder te bereiken via de hal.

BEGANE GROND:
Via de hal/entree aan de voorzijde betreedt u de woning met hier de meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot provisie kelder. De hal is licht en ruim en is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.
Achter de hal is een tochtportaal gelegen met toegang tot de woonkamer en het volledig betegeld toiletruimte (2010). Deze ruimte is voorzien van een wandcloset, radiator en fonteintje.

Ruime doorzon woonkamer extra sfeervol door de authentieke glas in lood ramen en houthaard, doorlopende laminaatvloer, wandafwerking deels granol, deels wit geverfd schoon metselwerk. De eetkamer is gelegen in de aanbouw en heeft samen met de woonkamer een oppervlakte van ca. 33 m2. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de keuken en d.m.v de schuifpui en loop deur toegang tot de tuin.

De gesloten keuken voorzien van een nieuw keukenblok met inbouw ... koelkast en keramische kookplaat met afzuigkap. In de keuken treft u tevens de cv-ketel (huur), praktische voorraadkast en hier zijn tevens de witgoedaansluitingen. Deze gezellige eetkeuken heeft een oppervlakte van ca. 11 m2.

1e VERDIEPING:
Overloop met doorlopende nieuwe laminaatvloer, biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De volledig betegelde badkamer (2008) is voorzien van een staand (hoog) closet, douche en vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich ook nog een overstek/overkapping aan de woning met uitzicht op de fraai aangelegde tuin met terras, gazon, en diverse plantenborders en hoogte verschillen.

De ruime vrijstaande garage met dubbele deuren, loopdeur en voorzien van elektra aansluitingen.

BIJZONDERHEDEN:
- nieuwe laminaatvloer op de begane grond en de verdieping;
- gesloten keuken met nieuw keukenblok 2013;
- binnenschilderwerk 2013;
- vernieuwde geheel betegelde toiletruimte 2010;
- vernieuwde geheel betegelde badkamer 2008;
- aanbouw met loopdeur en schuifpui naar de tuin;
- ruime garage.
Lees meer Verberg