Gerenoveerde en verduurzaamde hoekwoning met bijgebouwen, op een mooie locatie

Verkocht Neer Wijnbeekstraat 1
Door de gunstige ligging met veel privacy en het weidse uitzicht met meerdere grasvelden voor de deur, voelt het hier als rustig en vrij wonen. De afgelopen paar jaar is deze hoekwoning slim gemoderniseerd en verduurzaamd. Zo bestaat het bijgebouw naast de garage ook uit een prachtige multifunctionele ruimte, die recent volledig is gerenoveerd en nog naar wens is in te delen (denk aan een kantoor, speelkamer of praktijkruimte). Deze ruimte beschikt over spouwmuurisolatie, dakisolatie, nieuw stucwerk, 3 nieuwe ramen en een nieuwe airco, waarmee de ruimte het hele jaar door gekoeld én verwarmd kan worden. In september 2022 is het huis tevens voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen, inclusief een nieuwe meterkast. En in 2019 zijn de spouwmuren en het dak volledig geïsoleerd en zijn inmiddels ook vrijwel alle ramen voorzien van isolerende beglazing. Dit energiezuinige huis beschikt dan ook over energielabel B! Om ook lekker te genieten van het buitenleven, is de tuin in 2020 vernieuwd en uitgebreid. Zo beschikt de tuin over een gazon en ... twee gezellige terrassen, waar men zowel in de (avond)zon als in de schaduw kan zitten.



Indeling:


SOUTERRAIN: provisiekelder via de keuken bereikbaar.

BEGANE GROND: u betreedt deze hoekwoning via de zijkant van de woning met hier de hal/entree welke is voorzien van de meterkast, modern toilet (ca. 2011) en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met doorlopende laminaatvloer over de gehele begane grond (met uitzondering van de hal en toilet. In 2015 zijn de wanden en plafonds opnieuw gestuct. Moderne keuken (ca. 2011) in duo-kleur met aan de ene zijde een keukenblok in rechte opstelling met lichte onderkasten en lades en een aanrecht met spoelbak, vaatwasser, combi magnetron-oven (2021), inductie kookplaat (2021) met RVS-afzuigkap. Aan de andere wand een hoogglans grijze kastenwand. Vanuit de keuken toegang tot de kelder en de tuin.

1e VERDIEPING: Via de in grijze kleur geschilderde houten trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier een doorlopende laminaat vloer. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De volledig betegelde badkamer heeft een ligbad met douchefunctie (door spatscherm/schuifwand) en een thermostaat kraan, design radiator, iets terug liggend 2e toilet (wandmodel) met bovenkast en wastafel met spiegelkast.

2e VERDIEPING: Via vlizotrap bereikbare bergzolder. Hier staat de opstelling van de in eigendom zijnde cv-ketel (Nefit 2011: eigendom). Deze zolder is in december 2019 gerenoveerd. Toen zijn de vloeren en het dak grotendeels vervangen en geïsoleerd. Het dak is nu een cassette dak (incl. HWC-platen) uitgevoerd met isolatie parels.






BUITENGEDEELTE: In 2020 is de volledig tuin zowel aan de voorzijde, zijkant als achterzijde op de schop genomen en zijn er nieuwe erfafgrenzingen gemaakt. Tevens is er een praktische achterom (zowel via de tuinpoort alsook de garagepoort. De tuin is mooi verzorgd en uitgevoerd met twee betegelde terrassen, beklinkerd pad, gazon en plantenborders. In de achtertuin en zij-tuin staan een dubbel bijgebouw. De voorzijde is een garage met plat dak met loopdeur naar de tuin en stalen kantelpoort naar de Wijnbeekstraat. Het tweede deel met zadeldak, en spouwmuren is in 2022 geheel gerenoveerd. Deze multifunctionele ruimte (denk aan kantoor, wasruimte, speelkamer, studeerkamer of praktijkruimte) is volledig geïsoleerd, voorzien van stucwerk wanden, gipsplaten plafond, airco verwarming. Met andere woorden: instap klaar!

LIGGING:
Deze woning is gelegen in een rustige en prettige woonomgeving. Gesitueerd op de hoek van de parallelweg aan de Baand en de Wijnbeekstraat in de kern van Neer, doch op korte afstand van de sportvelden en grenzend aan het buitengebied. De oriëntatie op de met name rustige Wijnbeekstraat kenmerkt zich door een groenspeelveld.

GEMEENTE LEUDAL -NEER:
Neer vormt samen met Haelen, Hunsel, Roggel, Heythuysen, Baexem, Grathem en Kelpen-Oler de gemeente Leudal, qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. Het dorp ontstond in de vroege Middeleeuwen.

NEER: Het dorp won in 2011 de titel ‘het leukste dorp van Limburg’. Nog steeds is Neer in trek bij toeristen, vakantievierders en watersporters. Neer staat vooral bekend om bierbrouwerij Lindeboom (1.700 m), rijksmonument klooster Keizerbosch en rijksmonument de Friedesse watermolen uit 1717 (1.100 m). Het historische dorpscentrum heeft de imposante Sint-Martinuskerk en fraaie historische panden en geveltjes. In de directe omgeving is volop te genieten van prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen.
Lees meer Verberg