Geschakelde levensloopbestendige nieuwbouwwoning met carport en vrije achterom.

Verkocht Neer Seemshof 9
In de kern van Neer ligt de jonge wijk Hof van Neer. In deze kleinschalige woonwijk zijn in totaal 15 woning gerealiseerd. Hier ligt deze geschakelde woning op loopafstand van de winkelvoorzieningen in het centrum. Een geschakelde levensloopbestendige woning met carport, berging, slaapkamer en badkamer op de begane grond en achtertuin. Tevens heeft deze woning een verdieping welke nog geheel naar eigen inzicht is in te delen en in te richten met bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbyruimte.De indeling is als volgt:

BEGANE GROND: Hal/entree met meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. De entree geeft toegang tot de woonkamer alsmede de trapopgang naar de verdieping. De aan de voorzijde van de woning gelegen open keuken is uitgevoerd met een rechte keukenblokopstelling welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, (45 cm) vaatwasser, koelkast en combi magnetron. De centraal gelegen woonkamer met aan de achterzijde van de woning openslaande tuindeuren is voorzien van een praktische ... trapkast. De woonkamer geeft via een portaal toegang tot de in de aanbouw gelegen slaapkamer en badkamer alsmede de aan de woonkamer grenzende bijkeuken/berging. Deze bijkeuken heeft op zijn beurt een loopdeur naar de carport als achterom. Deze ruimte is ingericht met tegelvloer en herbergt de hybride warmtepomp-/cv-installatie alsmede de witgoedaansluitingen. De hybride warmtepomp bestaat uit een WTW-installatie met warmtepomp alsmede een HR gas cv-ketel en zorgt voor het warm tapwater, vloerverwarming en ventilatie (met voorverwarming). De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming waarover een pvc-vloer of een fraaie lichtgrijze keramische tegelvloer (berging en badkamer) is gelegen.

Via het portaal met loopdeur naar de tuin (tweede achterom) zijn zowel de slaapkamer als de badkamer -ensuit bereikbaar. Deze slaapkamer heeft een afmeting van 4,3 x 3 meter en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Via een praktische schuifdeur (waardoor een ruime doorgang naar de badkamer) komt u in de geheel betegelde sanitaire ruimte welke is uitgevoerd met een inloopdouche/cabine, wandcloset en wastafelmeubel.

BUITENGEDEELTE: De achtertuin is geheel beklinkerd met een antracieten sierklinker, is deels omheind met uitzondering van de achterzijde welke grenst aan een groenstrook met toegang tot de parkeerplaatsen. De geheel wijk heeft voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar alsmede een (afsluitbare) doorgang naar de Napoleonsweg.

1e VERDIEPING: via de trapopgang in de hal is de verdieping te bereiken. De verdieping met tapijttegels en een dakkapel (met Frans balkon) aan de voorzijde, is ruim en licht. Deze functioneert nu als zolderruimte en is verder nog niet ingericht. Mogelijkheden te over dus om bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbyruimte te creëren.
BIJZONDERHEDEN:
- Energiezuinig: hoge isolatienorm met o.a. HR++ glas en een hybride warmte pomp/gas cv-ketel;
- Carport;
- Makkelijk te onderhouden vloeren (PVC- en tegelvloer);
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Extra slaapkamer mogelijkheid op de verdieping;
- Halfopen achtertuin;
- Kleinschalige woon omgeving dichtbij alle voorzieningen van het dorp.

LIGGING:
Neer is precies gelegen tussen Roermond en Venlo in en heeft een goede busverbinding naar deze steden. Het eerder genoemde natuurgebied het Leudal is op loopafstand gelegen. Leudal bestaat uit 16 kerkdorpen rondom het natuurgebied het Leudal ook wel de tuin van Limburg genoemd.

Het kerkdorp Neer is gelegen aan de Maas en heeft ongeveer 3500 inwoners. Het heeft een bruisend verenigingsleven en de voorzieningen zijn in ruime mate nog aanwezig in Neer. Diverse winkels, cafés, restaurants alsook een huisarts, tandarts, apotheek, fysio en een gemeenschapshuis vind men in het centrum van Neer in de directe nabijheid. Daarbij heeft Neer diverse sportverenigingen als ook 2 schutterijen en een carnavalsvereniging die voor de folklore zorgen. De grootste vereniging is de seniorenvereniging die haar activiteiten in het gemeenschapshuis houd welke 100 meter verderop is gelegen.
Lees meer Verberg