Op de hoek van de straat gelegen vrijstaand met de garage geschakelde woning met fraai aangelegde tuin.

Verkocht Neer Aan de Sniemeulen 2
- Moderne vormgeving? Check!
- Zeer riante woonkamer met overdekt terras? Check!
- 4 fijne slaapkamers? Check!
- Strak aangelegde tuin op het zuidoosten? Check!
- Jonge en kindvriendelijke woonwijk? Check!
- Gunstig gelegen? Check!
- Energiezuinige woning voorzien van zonnepanelen? Check!

Zijn dit de punten op jouw wensenlijstje? Dan hebben wij jouw droomwoning gevonden! Deze vrijstaand geschakelde woning met garage is heerlijk ruim en keurig netjes afgewerkt. De fraai aangelegde tuin met ideale zonligging en de jonge buurt met veel groen maken het plaatje compleet!

Enthousiast geworden? Kom dit moderne woonhuis met eigen ogen 'checken' en laat je verrassen door de buurt en de ruimte!

Indeling

BEGANE GROND:
Je komt de woning binnen via de entree aan de zijkant van het huis. Hier kom je in de hal met de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Kom je mee de woonkamer in?

Wanneer je hier binnenstapt zal jouw eerste opmerking waarschijnlijk zijn: wat een ruimte! En dat klopt. De grote ramen ... in de erker aan de voorzijde zorgen voor een zeer prettige inval van daglicht en geven tevens een leuk zicht op de buurt. Van zoveel ruimte moet je natuurlijk gebruik maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote hoekbank met lekker veel kussens waar je 's avonds neerploft met het hele gezin. Kijk hier een spannende film en drink een goed glas wijn, je hebt het verdiend.

De begane grond is smaakvol afgewerkt met een houten vloer en stucwerk in neutrale tinten op de wanden waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt.

Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor een lange eettafel waaraan vrienden en familie kunnen plaatsnemen aan de achterzijde van de woning. Ideaal is de open verbinding met de keuken, zo hoef je tijdens het koken niets meer te missen van de gezelligheid die zich in het leefgedeelte afspeelt. Naast het feit dat de openslaande deuren zorgen voor een zee van licht, zorgen deze ook nog eens voor een gezellig uitzicht over de leuke tuin.

De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en deze heeft een moderne uitstraling dankzij de lichte fronten en het donkere werkblad. Hier beschik je over meer dan voldoende kast- en werkruimte en uiteraard is de keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur waardoor koken iedere dag een feestje wordt. Wij noemen: een 5 pits gasfornuis met brede oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.



Naast de keuken vind je nog een grote trapkast waarin je veel spullen, zoals extra voorraden en de schoonmaakspullen, in op kunt bergen.

1e VERDIEPING:
Op de eerste verdieping heb je de beschikking over 3 goede slaapkamers en de moderne badkamer. Alle kamers zijn behoorlijk groot en netjes afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk op de wanden en ze hebben een prettige lichtinval.

Na een lange dag is er niets fijner dan even bijkomen en je klaar maken voor een welverdiende nachtrust. Dit doe je in de moderne en strakke badkamer. Hier ben je voorzien van een tweede toilet, wastafelmeubel en een inloopdouche.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier kom je op de enorme voorzolder met vaste kast, de aansluitingen voor het witgoed en de cv opstelling. Het is zeer goed mogelijk om hier nog een extra (slaap)kamer te creëren.

Op deze verdieping bevindt zich momenteel één slaapkamer. Ook deze kamer is netjes afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke vloer en lichte kleuren op de wanden.

BUITENGEDEELTE:
De kers op de taart is bij deze woning toch wel de heerlijke tuin. Gelegen op het zuidoosten, waardoor je hier altijd wel een fijn plekje in de zon kunt vinden. De tuin is zeer fraai aangelegd met strakke bestrating, gazon, borders met diverse vaste beplanting en een koi-vijver. Direct achter de woning is een geweldige terrasoverkapping geplaatst waar je, ook met minder weer, goed kunt vertoeven.
Verder vind je in de tuin nog een vrijstaand tuinhuis en aan het huis is een garage gebouwd.

LOCATIE:
Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit leuke huis. Deze ligt in een vrij jonge woonwijk met voornamelijk halfvrijstaande huizen. Je woont hier heerlijk rustig aan de rand van het dorp met veel groen in de omgeving. In het dorp vind je voorzieningen als winkels en horecagelegenheden. Met de auto is alles prima te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- Jonge vrijstaande woning met moderne vormgeving;
- Zeer riante woonkamer met erker aan de voorgevel;
- De woning is uitgevoerd met 4 fijne slaapkamers;
- Strak aangelegde tuin met fraai overdekt terras, een ruim houten tuinhuis en koi-vijver gelegen op het zuidoosten;
- In een fijne kindvriendelijke woonomgeving gelegen;
- Energiezuinige woning voorzien van 12 zonnepanelen (2020).
Lees meer Verberg