Vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport, uitbouw met tuinkamer en terrasoverkapping gelegen op een perceel van 1690 m2.

Verkocht Neer Vilgert 12
Op prachtige locatie gelegen, aan de rand van het kerkdorp Neer en op korte afstand van de Maas met schitterend panoramisch uitzicht ligt deze zeer fraai vrijstaand landhuis met riant perceel en aangebouwde garage en carport, uitbouw met tuinkamer en terrasoverkapping. De voormalige inpandige garage is omgebouwd tot kantoor. Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 1.690 m2 met een tuin welke u alle privacy biedt. Omgeven door al het natuurschoon van deze omgeving voelt zich hier dan ook onmiddellijk thuis!

LIGGING:
De woning is gesitueerd nabij de Maasoever en de jachthaven van Neer, wat deze woning uitermate geschikt maakt voor natuur- en watersport liefhebbers. De kern van het dorp Neer is op loop- of fietsafstand. Hier treft men de belangrijkste voorzieningen aan, waaronder een supermarkt, een bakker, diverse horeca, een dorpscentrum, diverse zorgvoorzieningen en een bierbrouwer. De woning ligt gunstig gelegen ten opzichte van de verbindingswegen N273 en de N280 welke de A2 en de A73 met elkaar verbinden. Hierdoor ... zijn onder andere Eindhoven en Maastricht binnen 40 en Venlo en Roermond binnen 20 autominuten bereikbaar.



INDELING:

Begane Grond:
U betreedt de woning aan de voorzijde met hier de ruime ontvangst hal met hoge vide, plavuizenvloer, open trapopgang en wanden met schoonsmetselwerk. Via een garderobenis zijn de half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje bereikbaar met hier tevens de meterkast en de garderobe. De hal, geeft verder toegang tot een kantoor-/praktijkruimte (voormalige garage), keuken en de living. Het kantoor met houten pui aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd met vloerbedekking en stucwerk wandafwerking.

De ruime lichte living (woon en tuinkamer) is ca. 56 m2 groot, is ingericht met een zit- en eethoek en heeft een doorlopende tegelvloer, licht balken plafond en een sfeervolle gemetselde schouw met open haard. De aansluitende open tuinkamer (1994) met doorlopende tegelvloer heeft door het vele glas een optimaal tuincontact. De afmeting van de tuinkamer is 4 x 4 meter.

De gesloten maar centrale keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze keuken heeft een L-vormige keukenblok opstelling met boven- en onderkasten en een betegelde achterwand. De keuken is verder uitgevoerd met een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven en een koelkast en is groot genoeg voor het plaatsen van een eettafel.
Aan de keuken is de half betegelde bijkeuken met plavuizenvloer gelegen. Deze ruimte heeft verder muurkasten (voormalige doucheruimte), witgoedaansluitingen en een loopdeur naar het terras met terrasoverkapping. Via terrasoverkapping met lichtkoepels te is de aangebouwde garage en uiteraard de tuin bereikbaar.



1e Verdieping:
Via open houten trapopgang in de ontvangsthal is er toegang tot overloop met vide welke is uitgevoerd met doorlopende vloerbedekking. Vanuit de vide zijn de cv-kast (Nefit HR combi cv-ketel 2009 in eigendom), inloop bergkast, badkamer en 4 slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel en 2 met bergruimte in de knieschotten zijn voorzien van vloerbedekking en enkele met een pvc-vloer (2014). De volledig betegelde badkamer is 1992 vernieuwd, is ruim van opzet en uitgevoerd met een douchecabine, ligbad, wastafelmeubel, wandcloset en een design radiator.

2e Verdieping:
Via een plafondluik ter plaatsen van de vide is met een vlizotrap is de onbeschoten zolder/vliering bereikbaar.

Buitengedeelte:
Aan de voorzijde van de woning is de ruime oprit waaraan de entree van de woning is gelegen. Tevens is hieraan de garage gelegen alsmede een carport. De ruime oprit biedt plaats aan meerdere voertuigen maar ook een camper of boot kan eenvoudig op de oprit gestald worden. De geheel met groen omsloten grote achtertuin is op het zuidwesten gelegen, heeft een oppervlakte van circa 1000 m2 en heeft bijzonder veel privacy. De tuin is ingericht met gazon alsmede diverse bomen. Daarnaast is er een grotendeels onder de grond gelegen tuinberging aanwezig. Het overdekt terras krijgt de avondzon waardoor het hier heerlijk lang vertoeven is en het avondlicht de achterzijde van de woning invalt.
De garage heeft aan de voorzijde openslaande houten deuren en een praktische aangebouwde carport. Aan de achterzijde is de garage voorzien van een stalen kantelpoort en loopdeur naar de tuin. Hierdoor komt u makkelijk indien nodig mat groot materiaal of een aanhangwagen achterom.

BIJZONDERHEDEN:
- Mooie woonlocatie met vrij uitzicht zowel aan de voor- als aan de achterzijde op korte afstand van de Maas;
- Perceel 1690 m2 waarvan ca. 1000 m2 achtertuin;
- Terras met overkapping en lichtkoepels;
- Trespa boeiborden (ca. 1996);
- Glasisolatie: (1994);
- Garage met carport (1992);
- Multifunctioneel kantoorruimte met mogelijkheid tot bijvoorbeeld: praktijk-, hobby-, speel- of slaapkamer;
- Woning biedt mogelijkheden voor werken aan huis of levensloopbestendig wonen;
- Nabij uitvalswegen, de Maasvallei en de kern van het dorp Neer gelegen.


Lees meer Verberg