Fraai vrijstaand woonhuis met aanbouw en garage gelegen op een fijne woonlocatie in Neer.

Verkocht Neer Ulensvaaren 16
Op een mooie locatie in een kindvriendelijke woonwijk staat deze vrijstaande woning met aanbouw en garage. De locatie kenmerkt zich door het speelpleintje aan de voorzijde van de woning. Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen als ook op het eigen terrein. Deze woning heeft een royale aanbouw waarin o.a. de keuken, bijkeuken en werkruimte zijn gelegen. Tevens is er een praktische en ruime provisiekelder, gezellige woonkamer met gashaard en fraai tuincontact. De tuin is geheel omsloten en biedt hierdoor maximale privacy.

Indeling:
SOUTERRAIN: provisiekelder met tegelvloer, stucplafond, prima stahoogte en heeft een praktische oppervlakte. Tevens is hier een luik naar de kruipruimte.

BEGANE GROND: Via de oprit aan de zijkant van de woning betreedt u de hal/entree met tegelvloer. Hetgeen direct opvalt zijn de fraaie glas-in-lood ramen. Het hardhouten trappenhuis in de hal geeft toegang tot de kelder, begane grond en de verdiepingen. Tevens zijn hier de meterkast en de toiletruimte te vinden. Het toilet is half betegeld ... en uitgevoerd met een wandcloset en een fonteintje.
De eetkeuken is deels in de in 1991 gerealiseerde aanbouw gelegen en is ruim van opzet. De wanden zijn voorzien van granol stucwerk en vloer is belegd met tegels. Het plafond is deels uitgevoerd met stucwerk en deels uitgevoerd met kunststof schroten. De keuken is ingericht met een recht keukenblok (1999) en een separate opstelling (1999) met koelkast, combi magnetron en apart werkblad. Het rechte keukenblok is ingericht met een vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap en beschikt over meer dan voldoende kastruimte. Via deze centrale keuken zijn de woonkamer, hal en bijkeuken bereikbaar. Achter de keuken is een bijkeuken gelegen welke fungeert als portaal naar de tuin en provisieruimte. Deze ruimte is tevens uitgevoerd met granol wanden, tegelvloer en kunststof plafond.
De fraaie doorzon woonkamer is voorzien van spachtelputz stucwerkwanden en plafond. Verder is de woonkamer uitgevoerd met een sfeervolle gashaard en fraaie houten plankenvloer. De ramen aan de voorzijde van de woning zijn uitgevoerd met rolluiken. Via een loopdeur komt u direct uit onder de terrasoverkapping waar u heerlijk kunt genieten van de fraaie tuin.

VERDIEPING 1: De overloop met laminaatvloer en stucplafond, biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. 15, 11.5 en 8.7 m²) en de badkamer. Alle kozijnen op de slaapkamers zijn uitgevoerd met rolluiken. De kleinste slaapkamer is uitgevoerd met een houtenvloer welke met melkverf is behandeld. De middelste kamer heeft een gelakte houten vloer en de hoofdslaapkamer heeft evenals de overloop een laminaatvloer. De geheel betegelde ruime badkamer is in 2004 aangepast en ingericht met een ligbad voorzien van douchefunctie, wasmachine opstelling, wandcloset en een wastafel. Tevens is ook hier het plafond voorzien van stucwerk.

VERDIEPING 2: Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. De zolder is in twee segmenten ingedeeld en voorzien van een betonvloer. In het laatste deel staat de cv-ketel opgesteld (Nefit HR combi ecomline excellent).

BUITENGEDEELTE: De geheel omheinde achtertuin is o.a. ingericht met een gazon, plantenborders en een tweetal terrassen waarvan 1 met houten terrasoverkapping (2013). In de tuin achter de garage is nog een houten schuurtje gerealiseerd welke ideaal is als tuinberging. De tuin is gelegen op het Noordoosten, doch geniet u van voldoende zon.
Verder heeft de tuin een eigen achterom en er is een grondwaterput aanwezig.
In de aanbouw is tevens nog een werkplaats/-hoek gecreëerd welke in open verbinding staat met de garage. De aangebouwde garage is voorzien van een kantelpoort met loopdeur en verwarming. Het platte dak van de garage is in ca. 2000 vervangen alsmede de trespa boeiborden. Op de oprit is ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

BIJZONDERHEDEN:
* woning voorzien van een provisiekelder en geheel kruipruimte (met betonnen bodemafdekking);
* aanbouw en garage: 1991;
* voorzien van isolatieglas en rolluiken (1991+ 2013);
* goed isolatiepakket: spouw- dak- vloer (aanbouw) en glasisolatie (m.u.v. de ramen met glas-in-lood).
* badkamer aangepast (2004);
* terrasoverkapping 2013;
* kindvriendelijke buurt en gelegen aan een speelveldje;
* woning is v.v. nieuwe hwa (2016);
* geen asbesthoudend materiaal bekend;
* ligging op een mooie locatie in een woonwijk, nabij sportvelden en uitvalswegen.


OMGEVING: Neer (Limburgs: Naer) heeft een paar toeristische pareltjes, zoals de bierbrouwerij, het klooster Keizerbosch en de oude Friedesse watermolen, midden in het dorp. Een bezoek aan het historische dorpscentrum met imposante kerk en fraaie historische panden en geveltjes is een aanrader. In de omgeving van het dorp kunt u onder meer genieten van de prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen. Daarnaast is Neer bekend om het windmolenpark aan de rand van het dorp. In 2011 won Neer de titel voor “Het leukste dorp van Limburg!”.
Lees meer Verberg