Een grotendeels gerenoveerde en uitgebouwde tussengelegen woonhuis met ruime tuin en eigen oprit.

Verkocht Neer Engelmanstraat 39
Een flinke verbouwing in 2014 heeft deze standaard en destijds gedateerde woning omgeturnd in een ruime familie woning. In 2017 is de woning geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ glas en draai-kiepramen. Dit fraaie uitgebouwde tussengelegen woonhuis met ruime tuin en eigen oprit is gelegen tegenover het Lindeboomcomplex op korte afstand van de kern van Neer. Kortom: Een unieke kans in dit prijssegment!


Indeling:

SOUTERRAIN: L-vormige royale provisiekelder waar eveneens de cv-ketel staat op gesteld. Dit is een gehuurde Nefit ketel uit 2013.

BEGANE GROND: Hal/entree met tegelvloer, garderobenis, trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast en toegang tot de aparte aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer en keuken. De woonkamer heeft een rechte vorm en en kijkt uit over het Lindeboom terrein. Deze sfeervolle kamer is uitgevoerd met een laminaatvloer en is tevens voorzien van een fraaie kachel. De open keuken met laminaatvloer heeft een L-vormige keukenblok en een moderne uitstraling. Deze keuken is in ... 2014 geplaatst en uitgevoerd met een hardstenen werkblad, een losse vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat en een oven. Deze open keuken kijkt uit over de eetkamer welke in de iets lager gelegen aanbouw is gesitueerd. Deze eetkamer heeft een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en openslaande tuindeuren naar de tuin. Aan de linkerzijde van de aanbouw is een mooi en groot toilet gerealiseerd. De doorlopende vloer en fraai gestukte wanden geven ook deze ruimte een rijkelijke uitstraling.

1e VERDIEPING: overloop met opgang naar de 2e verdieping geeft toegang tot de badkamer en 3 grote en fraaie slaapkamers. De compacte badkamer is nog een van de weinige dingen die in deze woning nog niet geheel zijn gerenoveerd.

2e VERDIEPING: Via een vaste trap te bereiken verdieping met overloop en twee slaapkamers. Deze verdieping is nog in zijn geheel niet gerenoveerd en verdient een grondige aanpak.

BUITENGEDEELTE: achtertuin met gazon tuinberging, hondenren, openslaande poort naar de oprit welke aan de zijkant van het perceel is gelegen en uitkomt op de weg Hammermolen.

BIJZONDERHEDEN:
* grotendeels gerenoveerde eengezinswoning (2014);
* 2017: geheel v.v. hardhouten kozijnen met HR ++ glas en draai-kiepramen;
* flinke aanbouw;
* grote tuin in T-vorm;
* eigen oprit en afsluitbare toegang tot de tuin;
* te renoveren 2e verdieping;







OMGEVING: Neer (Limburgs: Naer) heeft een paar toeristische pareltjes, zoals de bierbrouwerij, het klooster Keizerbosch en de oude Friedesse watermolen, midden in het dorp. Een bezoek aan het historische dorpscentrum met imposante kerk en fraaie historische panden en geveltjes is een aanrader. In de omgeving van het dorp kunt u onder meer genieten van de prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen. Daarnaast is Neer bekend om het windmolenpark aan de rand van het dorp. In 2011 won Neer de titel voor “Het leukste dorp van Limburg!”.
Lees meer Verberg