Met de berging geschakeld ruim woonhuis met inpandige garage, terrasoverkapping en royale tuin.

Verkocht Neer Meidoornlaan 9
In een prettige woonwijk aan de rand van Neer ligt deze ruime met de berging geschakelde twee-onder-een-kap woning met inpandig bereikbare garage en royale tuin. De woning ligt in de directe nabijheid van voorzieningen, waaronder sportfaciliteiten en scholen. Het kerkdorpje Neer heeft daarnaast voor de dagelijkse voorzieningen diverse winkels, waaronder een bakker en een slager. Het dorp ligt centraal in de regio, waardoor steden als Roermond, Weert en Venlo uitstekende te bereiken zijn. Het woonhuis is onder andere geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en geheel voorzien van rolluiken. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 4 slaapkamers en een keurig aangelegde en royale tuin met grote terrasoverkapping over de volledige breedte van de woning. De totale perceel grootte bedraagt 321 m² en de inhoud een ruime 480 m³ (incl. berging).

Indeling:

BEGANE GROND:
Fraaie voortuin met grote oprit en ruim voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein. U betreedt de woning aan de voorzijde met hier de ... voordeur v.v. overkapping. De centrale hal/entree met meterkast en eikenhouten trapopgang biedt toegang tot een volledig betegeld toilet met fonteintje, de woonkamer en de garage.
Inpandig toegankelijke hoge garage met betontegel vloer, verwarming, elektra en houten/stalen kantel poort.
De lichte woonkamer is ingedeeld in een eetkamer en zitkamer met eikenhouten vloer, gestucte wanden en stucwerk plafond met mooie afwerklijsten. De achterwand van de zitkamer bij de tv heeft een schoonmetselwerk wandafwerking.
Vanuit de eetkamer is er een open verbinding naar de keuken met tegelvloer. De keuken, in rechte schoonmetselwerk opstelling, is uitgevoerd met boven- en onderkasten met eikenhouten fronten, aanrechtblad en betegelde achterwand. De keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi magnetron. Verder is er in deze leefkeuken genoeg ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel en heeft u toegang tot een inbouwkast met hier de witgoedaansluitingen en diepvries opstelling. Tevens is hier de toegang tot de tuin en terrasoverkapping.

1e VERDIEPING:
Verrassend aan deze woning zijn de vier ruime slaapkamers op de verdieping. De slaapkamers, voorzien van gestucte wanden en laminaatvloer zijn respectievelijk 12 m², 12 m², 11 m² en 7,5 m² groot, waarvan één met inloopkast (voorzijde woning) en één met balkon (achterzijde woning). De badkamer is voorzien van een ligbad met spatscherm, zwevend toilet, vaste wastafel en design radiator. De verdieping is eveneens voorzien van rolluiken. Verder heeft deze verdieping een ruime overloop en een toegang met vaste trap naar de zolderverdieping.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare bergzolder met CV-opstelling (Nefit Topline). De zoldervloer is van hout en de ruimte is ingedeeld in twee compartimenten. Het dak van de woning is recent na-geïsoleerd.

BUITENGEDEELTE:
Ruime grotendeels verharde voortuin met lange oprit en parkeer gelegenheid. Royale achtertuin met gazon en grote terrasoverkapping. De praktische berging, met platdak (2012) en loopdeur naar de oprit, is bruikbaar als achterom.

BIJZONDERHEDEN:
- grote renovatie in 2003 (met name elektra en stucwerk);
- het woonhuis is in 2007 voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en geheel voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (m.u.v. 1 zijraam).
- vaste trap naar de zolder;
- goed geïsoleerd (spouwmuur, dak en glas);
- u zult met deze woning geen gebrek aan ruimte hebben;
- een gedeelte van de voortuin is gehuurd.
Lees meer Verberg