Levensloop bestendige halfvrijstaande woning met o.a. een aanbouw, separate garage en kelders.

Verkocht Meijel Molenstraat 67
Deze woning jaren-30 woning is in het verleden in gebruik geweest als timmerwerkplaats en is in de jaren-60 en -70 verbouwt tot woning.
De origineel 2 woningen zijn in de jaren 80 samen gevoegd tot 1 levensloopbestendige woning met 2 slaapkamers en nette badkamer op de begane grond. In de jaren-90 zijn er diverse aanpassingen gedaan waaronder een aanbouw, kunststof kozijnen (met ingebouwde rolluiken), sanitair en is ook de keuken (ca. 2006) vervangen.
De woning is voorzien van isolatie (spouw-, glas- en dak- en zelfs vloerisolatie met verwarming), 15 XL zonnepanelen en een jonge cv-ketel. Tevens is er een grote vrijstaande garage met een oppervlakte van maar liefst 29,5 m2. Het geheel heeft een fijne ligging op een perceel van ca. 573 m2. De extra brede oprit maakt een prettig geheel. De verdieping van deze woning is nog naar wens in te delen en te verbouwen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Deze woning is uitgevoerd met twee kelders. De eerste is een originele provisie kelder welke is gelegen onder de 2e slaapkamer (aan de voorgevel) en ... de ander is in de woonkamer gelegen en middels een luik is hier de watermeter af te lezen.

BEGANE GROND:
Via de centraal gelegen voordeur is de hal/entree bereikbaar. Deze hal met een houten lambrisering en tegelvloer afgewerkt geeft toegang tot de woonkamer aan de rechterzijde en de slaapkamer aan de linker zijde van de voordeur.
De woonkamer is ruim te noemen en kenmerkt zich door de doorlopende tegelvloer, airco en elektrische haard welke is ingebouwd in de centraal opgestelde schouw. Aan de achterzijde is een open "meterkast" aanwezig. Deze is recent geheel vernieuwd met automaatrelais en voldoende groepen. De tegelvloeren van de woonkamer, keuken, badkamer, portaal en toilet zijn voorzien van vloerverwarming en isolatie.
Vanuit de woonkamer is een grote ouderslaapkamer bereikbaar. Via de hoofdslaapkamer met vaste wandkast is de bijkeuken, kelder en slaapkamer 2 met hier tussenin de opgang naar de verdieping toegankelijk. Beide slaapkamers hebben een betonnen vloer met houtparket.

AANBOUW:
Eveneens vanuit de woonkamer is de aanbouw van de woning bereikbaar met hier een badkamer, keuken en achterportaal met toilet. Vanuit dit portaal, met loopdeur naar de tuin (achterom) is de bijkeuken bereikbaar welke weer in verbinding staat met de hoofdwoning. Deze bijkeuken met witgoed aansluitingen heeft eveneens een tegelvloer, een plat dak voorzien van een lichtkoepel en een kunststof pui (v.v. een elektrisch bedienbaar screen) en loopdeur naar de tuin.
De badkamer is eveneens in de jaren-90 gerealiseerd, is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en handdoeken radiator.
De aan de achterzijde van de woning gelegen keuken is voorzien van een L-vormig keukenblok welk in ca. 2006 is geplaatst. Dit keukenblok is voorzien van een granieten keukenblad en de volgende keukenapparatuur, te weten een koelkast, combi magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en heeft voldoende kasten en lades. Tevens is er plek voor het plaatsen van een eettafel.

VERDIEPING:
De verdieping heeft een steenharde vloer waarover een vloerbedekking is gelegen. De verdieping is verder ingedeeld met een grote centrale ruimte met dakkapel en dakvenster, welke toegang geeft tot de bergzolder alsook een L-vormig portaal met bergruimte in de knieschotten bergkast (met opstelling van de omvormer voor de pv-cellen) en een extra slaapkamer met dakvenster. Op de bergzolder, boven de aanbouw, staat tevens de cv-ketel opgesteld.

BUITENGEDEELTE:
Deze woning heeft een dubbele afsluitbare achterom via zowel de linker- als de rechterzijde van de garage. De achtertuin is breed te noemen en is deels beklinkerd met sierbestrating en deels voorzien van een iets hoger gelegen plateau met grindborders met tegels, een enkele begroeiing en uiteraard een plantenbak met enkele molenstenen als waterpartij met de verwijzing naar de Molenstraat. Aan de achterzijde van de aanbouw is een terras gelegen. Hier kunt u uit de zon zitten door middel van een elektrische bedienbare knikarm zonnescherm.
Deze onderhoudsarme en nagenoeg exact op het zuiden gelegen tuin heeft verder een grote houten tuinhuis (v.v. een eigen waterput en pomp) en een ruime dubbele garage (in de diepte) welke is voorzien van een tegelvloer, kunststof loopdeur naar de tuin en een elektrisch bedienbare sectionaal poort. Op het platte dak van de garage liggen 15 zonnepanelen welke eind 2022 zijn geïnstalleerd.

BIJZONDERHEDEN:
* Fraaie locatie nabij;
* Ruime vrijstaande garage;
* Levensloopbestendig: 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond;
* Veel ruimte op de begane grond met een badkamer, keuken, bijkeuken en toilet in de aanbouw;
* Verbouwingsmogelijkheden op de verdieping;
* Kunststof kozijnen (1982/-83/-88) met uitzondering van 2 houten ramen van de garage;
* Prettige en onderhoudsvrije tuin;
* Energielabel: (dak-, muur-, glas- en groten deels vloerisolatie, incl. een 15 tal pv-cellen(1-12-2022);
* Aan de rechterzijde van het perceel bevindt zich een strook gemeente grond welk in bruikleen is van de gemeente. Dit perceel ...(uitleg van de gemeente volgt).

LOCATIE:
Meijel (gemeente Peel en Maas)
Meijel is een plaats en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg. De plaats telt ongeveer 8000 inwoners (2009). Per 1 januari 2010 maakt Meijel deel uit van de gemeente Peel en Maas.
Meijel ligt in de Peel met vooral ten zuidwesten van het dorp grootschalige ontginningen, op ongeveer 34 meter hoogte. Ten westen van het dorp ligt het Nationaal Park De Groote Peel. Onmiddellijk ten westen van het dorp ligt het Simonshoekse Bos (80 ha), in het noorden het Startebos (30 ha) met trimbaan en bijenpark. Ten oosten van Meijel lopen twee parallelle kanalen: Het Kanaal van Deurne en de Helenavaart, die ten zuiden van Meijel op de Noordervaart uitkomen. Van hier loopt het Afwateringskanaal Meijel-Neer aan de Maas in zuidoostelijke richting. Kanaal van Deurne en Helenavaart zijn tegenwoordig belangrijke natuurgebieden, waar onder meer de ijsvogel broedt.
Lees meer Verberg